keskiviikko 19. joulukuuta 2012

UFOt politiikassa

Ainakin matelijat ja hyönteiset tykkäävät pääasiallisesti korkeammista lämpötiloista eli yhteiskuntapolitiikka, joka pyrkii maapallon lämpötilan nostoon on ainakin joillekin olennoille mieluista, koska täällä on järkyttävän kylmä. Kylmässä tulee kankeaksi ja muutenkin vaihtolämpöisen aika menee nukkumiseen.

Loogisesti ajatellen siis matelijalajit tuskin tykkäävät ilmastonmuutoksen vastustamisesta, koska täällähän jäätyy jo nyt. Elikkä Osmo Soininvaara tuskin on Dracojen kaveri, Hannu Tanskanen lienee suosittu matelijapiireissä lämpöhakuisuutensa takia.

Muutenkin voi olla, että uskonnoissa näkyy joidenkin profeettoihin vaikuttaneiden olentojen arvomaailma ja käsitys todellisuudesta jollain lailla. Ja sama koskenee myös poliitikkoja ja tiedemiehiä. Eri maailmankaikkeuden lajeilla on erilainen luonnollinen kulttuuri lajin ominaispiirteiden takia. Ihmisen kulttuurissa näkyy väistämättä lajin ominaisuudet ja luonnolliset aistit. Kehittyneemmillä lajeilla asia ei luultavasti ole näin yksiselitteinen, koska kehittynyt laji pystyy muokkaamaan todellisuutta ja tapojaan mutta lajin tapaan muokata itseään ja sitä kautta todellisuuttaan liittyy sen arvoihin ja rakenteisiin.
http://exouutiset.blogspot.fi/2009/10/steve-bassett-ultra-lehdessa.html

http://ilmastorealismia.blogspot.fi/2012/12/mista-lisaa-uhkia-ilmastokatastrofiin.html

http://ilmastorealismia.blogspot.fi/2012/03/ilmatieteenlaitoksen-paajohtajan-suuri.html

http://ilmasto.wordpress.com/2012/10/18/kaksi-vuosikymmenta-on-mennyt-eika-mikaan-muutu/

http://ilmastorealismia.blogspot.fi/2011/11/ilmastotieteen-synkka-tietovuoto-2.html

Ilmaston lämpeämisen estäminen on kylmissä oloissa viihtyvien lajien etu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti