sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Perkelettä ei tule kutsua

Pahoja voimia ei tule kutsua kylään eikä heille pidä avata ovea vaikka kolkuttaisivatkin. Universumissamme on olentoja joka lähtöön: hyviä ja pahoja. Aina ei voi tietää kuka on hyvä ja kuka paha, koska paha usein verhoutuu hyvän vaatteisiin ja on olevinaan hyvä. Toisaalta ihmisissäkin voi löytyä hyvyyttä hyvinkin pahan näköisten vaatteiden alta ja sama koskee myös universumimme olentoja. Olento joka vaikuttaa hirvittävältä voi olla todellisuudessa lempeä ja päin vastoin.

Lähtökohtaisesti kaikki pahat ajatukset ja teot houkuttelevat pahoja olentoja/demoneja. Pahat karttavat hyviä ajatuksia ja tekoja eli Raamatun oppi, että hedelmistä tunnetaan sopii tähän. Demoneja voi siis loogisesti ottaen kutsua sopivilla teoilla ja ajatuksilla ja näin on ilmeisesti nyt tehty Suomessa ja tänne on avattu tie. Nyt hyvien voimien pitäisi pyrkiä sulkemaan tuo tie tai Suomen kohtalo sinetöityy pahan palvelukseen. Pahahan on monissa Profetioissa liitetty venäläisiin mutta ilmeisesti näin ei ole vaan näitä näkijöitä on harhautettu näkemään paha Idässä. Paholaisen tapoihin kuuluu harhauttaa ja mikäs olisi parempi harhautus kuin assosioida Paha Venäjään ja venäläisten marssiin Suomeen (mm. Tukholman profetia, Jouko Pihon Profetiat).

Kerran kutsuttua vierasta on paha häätää, etenkin jos vieras päättää asettua taloksi.
http://juffo.blogspot.fi/2012/12/kristityt-menettaneet-tampereen.html

Maassa on hirvittävä huumeongelma ja kuten tiedetään niin huumeet houkuttelevat demoneja ja muita pahoja olentoja. Viimeaikojen (No, ei tietysti pelkästään viime aikojen vaan onhan tätä väkivaltaa ollut jo pitkään mutta jokatapauksessa tietty yhteiskunnallinen toivottomuus) järjetön väkivalta myös vetää kaikkea pahaa puoleensa, samoin köyhyys ja toivottomuus. Suomesta on tullut oikea pahuuden "paratiisi" - josta on paratiisi kaukana. Jokainen voi omasta puolestaan pyrkiä hyvyyteen ja lopettaa pahuuden kanssa pelleilyt. Perkeleen toinen identiteetti on tälläinen narri, hauskuuttaja tai Jokeri, jonkinlainen Jolly Joker eli Pelle.
http://tupla-j.blogspot.fi/2012/12/saatana-antikristityn-tabu.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti