maanantai 17. joulukuuta 2012

Juutalaiset, Sionismi ja NWO

Usein NWO käsitteen yhteydessä puhutaan myös juutalaisten pankki/media vallasta ja Sionismista. Juutalainen pankki- ja mediavalta ei tarkoita etnisiä juutalaisia vaan viittaa enemmän niihin kristittyihin, jotka ovat hylänneet traditionaalisen kristinuskon ja myös ei-kristittyihin toimijoihin. Aikanaan kun Paavi järjesti juutalaisille pankkimonopolin euroopassa ja valtavat omaisuudet oli ns. kiertäviä juutalaisia (eli ikuisia juutalaisia). Monet uhka-, pokeri-, jne muut ryhmittyvät ottivat juutalaisen uskon, että pääsivät käsiksi isoihin rahoihin pankkimonopolin kautta ja myös sen takia, että silloin kristittyjen valta ei ulottunut heihin. Nämä voimat sitten muodostivat Yhdysvaltojen pankkivoiman mutta heillä ei oikeastaan ole mitään tekemistä etnisen juutalaisuuden kanssa vaan juutalaisuus oli tavallaan vain peiteverho toimintojen organisoinnille. Samoin ilmeisesti monet taloushämärämiehet ottivat juutalaisuuden toimintojensa salaamiseksi mutta heilläkään ei ole oikeastaan mitään tekemistä etnisten juutalaisten kanssa. Ilmeisesti myös Neuvostoliiton juutalaiset eivät mitenkään varsinaisesti olleet juutalaisia vaan juutaisuus oli vain peiteverho. Talmudilla ei luonnollisesti ole mitään tekemistä uhkapelijuutalaisten kanssa koska heidän innoituksensa tuli juuri silloin löydetystä matemaattisista teorioista, jotka olivat myös finanssijuutalaisten mieleen.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=6082

Käytännössä maailman eliittijuutalaiset ovat siis ryhmittymiä, joilla ei oikeastaan ole mitään tekemistä juutalaisuuden kanssa paitsi, että he ovat pystyneet omaksumalla tietyt tunnusmerkit pyörittämään paljon bisnestä ympärimaailman mutta varsinaisesti nämä ryhmät eivät ole etnisiä juutalaisia vaan aivan toisenlaisia. Hitlerin viha etnisiä juutalaisia kohtaan oli lähinnä poliittista peliä käyttää vihaa juutalaisia kohtaan yhdistämään eri voimat Hitlerin tavoitteiden saavuttamiseksi. Nykyään Yhdysvallat käyttää al-Qaidaa samoihin tarkoituksiin.
http://jpoli.blogspot.fi/2012/12/pertti-salolainen-ja-juutalaisuus_14.html

Juutalaisvihalle ei ole mitään järjellisiä perusteita, koska etniset juutalaiset eivät ole kovinkaan vahva ryhmä vaan pikemminkin vainottu ryhmä, jota on vainottu lähinnä sen takia, että heillä on ollut oma pukeutuminen ja oma tapa kulttuuri, joka on erottanut heidät muista. Amerikan Israel politiikka ei luultavasti ole minkään juutalaisryhmän aikaansaannosta ja aikanaan ne englantilaisryhmät, jotka loivat israelin eivät luoneet sitä juutalaisia varten vaan lähinnä omien poliittisten tavoitteidensa takia.

Amerikan toimintaa Lähi-Idässä selittänee tukikohdan tarve Israelissa ja öljyn saatavuuden takaaminen. Lisäksi kristityt haluavat jatkaa ristiretkien perinnettä muslimialueille.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kristillinen_sionismi

http://fi.wikipedia.org/wiki/Antisemitismi
Hän jopa esittää, että juutalaiset ovat kokonaan antisemiittien luomus, jotta nämä pääsisivät toteuttamaan vihaansa.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Antisemitismi#Mahdollisia_syit.C3.A4

Juutalaiset ovat olleet usein vihattuja, koska siten on voitu tehdä politiikkaa ja juutalaisilla on voitu legitimoida toimia, jota ei muuten olisi voitu tehdä. Juutalaiset ovat siis olleet edullinen syntipukki monelle ryhmittymälle, koska juutalaisvihan avulla on voitu tehdä se mikä on haluttu tehdä.

Koska juutalaisia on niin moneen lähtöön ja Jussi Mediassakin hartaasti vaalittu täydellinen uskonvapaus takaavat täydellisen toiminnan vapauden; juutalaisten vainoaminen on irrationaalista, koska me kaiki olemme juutalaisia. Tunnettua amerikkalaista koomikkoa mukaillen, ich bin ein jude, ein ewige Jude. (John Kennedy Berliinissä todetessaan olevansa berliinin munkki.)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti