maanantai 15. heinäkuuta 2013

Todellisuus on harhaa

UFO ilmiöiden ymmärtämisen kannalta pitää kyetä ymmärtämään myös minkälaisessa maailmankaikkeudessa elämme.

The Spiritual Catalyst mainitsee videossaan, että todellisuus on värähdysten summa tilassa. Tässä käsitteessä on yhteneväisyyttä ainakin Fourier muunnokseen (Fourier transformation).
http://fi.wikipedia.org/wiki/Fourier'n_muunnos

Ditaalisissa järjestelmissä on olemassa nopea fourier muunnos eli Fast Fourier Transformation (FFT).
http://en.wikipedia.org/wiki/Fast_Fourier_transform

Tässä tietyllä tasolla taajuus (frequency) tulee ymmärrettäväksi. Monelle jatkuvalle funktiolle tiedetään diskreettivastine. Jonkun verran on pohdittu onko universumimme diskreetti eikä jatkuva. Diskreetille tulkinnalle löytyy ainakin jonkin verran näyttöä.
http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_physics

http://www.askteal.com/

http://mccabism.blogspot.fi/2011/01/is-universe-discrete-or-continuous.html

Mielenkiintoinen kysymys on sitten, että pyöriikö meidän todellisuutemme sitten lopultakin tietokoneessa tai sellaisessa universumissa, jonka luonne on sellainen, että maailmankaikkeus simulaatio syntyy spontaanisti. Tälläinen "simuloitu" todellisuus selittäisi paljon ufo ilmiöistä. Itse olen jo pitkään pitänyt materiaa ja energiaa informaationa mutta tälläinen olisi tietyllä tavalla tämän ajattelun huipentuma.
http://en.wikipedia.org/wiki/Maya_(illusion)


Monissa uskonnoissa on vähintään viitteitä todellisuuden informaatiotulkintaan.
http://mysteriousuniverse.org/2011/05/economics-of-esoterica-a-link-between-ufos-and-the-global-economy/

Jos todellisuus on tietynlainen uni; niin silloin teknologinen kulttuuri uneksii ufoista helpommin kuin ei-teknologinen. UFOt ovat nimenomaan teknologisen kulttuurin selite ilmiölle, joka on ihmiskunnan historiassa selitetty enkeleillä.

Subjektiivinen havaitsija ehkä havaitsee sen taajuuden millä itse on. Tällöin tämä radio analogia tulee ymmärrettäväksi, koska radioantennin vahvistaa eniten tietyn taajuisia signaaleja ja niiden moninkertoja. Tässä täytyy muistaa kuitenkin, että radio ei vahvista vain yhtä taajuutta vain isoa joukkoa.
http://www.wolframalpha.com/input/?i=antenna

Jos oletetaan, että ihminen on antenni, joka vahvistaa (eli havaitsee) universumin värähtelyjä. Miten tämä subjektiivinen havainto syntyy ja miten se liittyy suurten ihmisjoukkojen havaintoon. Siirtymä subjektiivisesta havainnosta kollektiiviseen havaintoon?
http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=is-space-digital

http://www.huge-entity.com/2006/06/this-discrete-universe-time-exposed.html

http://www.kuro5hin.org/story/2013/3/5/1250/83368

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti