maanantai 31. joulukuuta 2012

Men in Black

Venäjän entinen presidentti Dmitri Medvedev suositteli taannoisessa haastattelussaan Men In Black nimistä venäläistä dokumenttia.
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2012/12/30/men-in-black-venalainen-dokumentti/

Ilmeisesti venäjän entinen presidentti ei halua enää pitää yllä salailua ufoista. Venäjältä on tullut lausuntoja ufoista korkea arvoisilta kenraaleilta ja salaisen poliisin edustajilta eli ehkä Venäjän valtio ei enää halua jatkaa salailua.

Yhdysvaltain salailu taas johtuu luultavasti tarpeesta suojella kristittyjä järkytykseltä, että heidän Jumalansa poika Jeesus on todennäköisesti avaruusolentojen luoma profeetta eikä ainakaan perinteisen kristillisen käsityksen mukainen Jumalan poika vaan ihan perusalieni. Itse en pidä mitenkään Jeesuksen filosofian arvoa alentavana sitä, että hän olisi ollut alieni. Suurin osa ihmiskunnalle annetuista profeetoista on joko ollut yhteydessä avaruusolentoihin tai sitten on ollut itse avaruusolentoja. Avaruusolennoilta ihmiskunta on saanut paljon filosofista opetusta matematiikassa, fysiikassa, tekniikassa, uskonnossa, oikeustieteessä, yhteiskuntatieteessä jne. Ilmeisesti myös mm. Karl Marx sai filosofista opastusta taivaalliselta taholta.

Venäjästä täytyy muistaa, että aikanaan Venäjä oli todellisen suurvallan eli Neuvostoliiton keskus eli siellä oli todennäköisesti kaikenlaista tutkimusta ja erikoisosaamista. NL oli myös avaruusteknologian pioneereja. Yhdysvaltojen Presidentti ei voi julkistaa mitään ufoista, koska hän on uskonnollisen valtion johtaja ja uskikset sekoaa pienemmästäkin ja käy käsiksi. USA joutuu salaamaan kaiken juuri näiden uskisten diktatuurin takia eikä ehkä sen takia, että Obama henkilökohtaisesti haluaisi salata. Amerikassa totuus löytyy Hollywoodista ja Hollywood elokuvissa asioista on kerrottukin paljon tosin viihteellistettynä ja väritettynä mutta kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti