sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Medvedev myönsi avaruusolentojen asuvan maapallolla

"Along with the briefcase with nuclear codes, the president of the country is given a special 'top secret' folder. This folder in its entirety contains information about aliens who visited our planet," seems perfectly serious Mr Medvedev answered .

"Along with this, you are given a report of the absolutely secret special service that exercises control over aliens on the territory of our country.
http://www.ufo-blogger.com/2012/12/russia-disclosure-aliens-are-living.html

Ufo kaanoniin on jo pitkään kuulunut, että suurvaltojen johtajat ovat tietoisia ufojen olemassaolosta ja mm. Ronald Reaganilta on puhe YK:ssa jossa Reagan mainitsee UFOt.
A week later Reagan recounted the sighting to Norman C. Miller, then Washington bureau chief for the Wall Street Journal. Reagan told Miller, "We followed it for several minutes. It was a bright white light. We followed it to Bakersfield, and all of a sudden to our utter amazement it went straight up into the heavens." When Miller expressed some doubt, a "look of horror came over [Reagan]. It suddenly dawned on him . . . that he was talking to a reporter." Immediately afterward, according to Miller, Reagan "clammed up."
http://science.howstuffworks.com/space/aliens-ufos/ronald-reagan-ufo.htm

Voidaan tietysti miettiä miksi poliittinen ja yhteiskunnallinen eliitti on pääasiallisesti virallisesti kieltänyt ufojen olon vaikka sinällään löytyy tarinoita, että ufo olennot ovat vierailleet hoveissa ja jopa toimineet neuvonantajan asemassa. Käsittääkseni löytyy tarina, jossa jossain arabi hovissa vieraili käärme ufo, joka sitten kyllä tarinan mukaan tapettiin julmasti ja röyhkeästi paniikissa, koska oli niin vieras näille ihmispoloille. Ilmeisesti kyseessä oli Dracojen diplomaatti ja tämä tapahtuma on sitten muistettu Dracojen parissa osoituksena ihmisten mielipuolisesta julmuudesta. Diplomaatti oli rauhan asialla ja varsin herttainen luonteeltaan mutta sitten julmurit tappoivat.

Myös Raamatussa on tarinoitu Draco käärme olennoista. Käärmeet kuvataan Raamatun kuvastossa negatiivisesti vaikka Dracot ovat kilttejä, viisaita ja varsin huolehtivia ufo olentoja. Sinällään tämä ei ole yllättävää, koska nisäkkäillä on pelkotiloja käärmeitä kohtaan mutta Dracot ovat kehittyneitä matelijoita ja vaikka ovatkin periaatteessa hyvillä hampailla varustettuja niin ovat silti herttaisia.

Idässä Kiinassa taas lohikäärmeitä arvostetaan viisaina ja lempeinä olentoina. Vanhoissa taruissa on viitteitä, että Kiinan perustajat olivat ufoja.
http://www.ufo-blogger.com/2012/12/ufo-files-soviet-ufo-secrets-revealed.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti