perjantai 28. joulukuuta 2012

Piho profetioi sisällissotaa Amerikkaan

Olen samaa mieltä, että on hyvin todennäköistä, että USAssa syntyy lähivuosina kapinointia, halua irtautua Washingtonin keskushallituksesta ja suoranainen sisällissotakin. Tällä kertaa ei sodita orjakysymyksestä, vaan vastakkain on osavaltioiden ja keskusvallan yhä paisuvat erimielisyydet monista politiikan kysymyksistä. Taustalla on myös amerikkalaisten voimakas jakautuminen kahtia, liberaaleihin ja konservatiiveihin, jotka ovat lähes joka asiasta eri mieltä. On kuin Amerikassa olisi jo nyt kaksi täysin eri kansaa.
http://joukopiho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/128249-syttyyko-usassa-sisallissota

Itsekin pidän mahdollisena, että Yhdysvallat ajautuu hyvinkin nopeasti sisällissotaan. Amerikkalaiset ovat liipaisinherkkää kansaa ja aseita on niin paljon, että sisällissotajoukkojen aseistaminen ei ole mikään ongelma.
http://juffo.blogspot.fi/2012/12/jouko-piho-vaara-profeetta.html

USA:ssa on paljon tyytymättömyyttä pinnan alla ja yhteiskuntaa integroivat voimat ovat osittain aika heikkoja. Tosin turvallisuuskoneisto on Yhdysvalloissa hyvin tehokas eli sen luulisi kykenevän lopettamaan pienet ja suuremmatkin kapinat varsin vaivattomasti.

Yhdysvalloissa on tavallaan jo nyt käymässä hiljainen sisällissota: ampumistapaukset sun muut...Occupy Wallstreet jne...
http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2012/12/obama-teeskenteli-itkevansa.html

Tyytymättömyyttä Yhdysvalloissa on riittävästi sisällissotaan mutta sisällissota ei silti välttämättä syty sielläkään helposti.
http://paholaisen-asianajaja.blogspot.fi/2012/10/jouko-piho-vs-obama.html

http://www.skepticsunited.arkku.net/2012/05/29/slp-jouko-piho-vauhdissa/

http://joukopiho.blogspot.fi/2009/04/sanoma-obamasta-jo-v-1962.html

http://www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu.html

http://kontudem.blogspot.fi/2012/05/jouko-pihon-uusi-ideologia-28.html

http://hommawatch.blog.com/?p=845

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti