sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Jouko Piho väärä Profeetta

Loviisalainen Jouko Piho on väärä Profeetta ja kenenkään ei tule häntä seurata mihinkään.
http://joukopiho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/127886-pitaisiko-minun-hakeutua-hoitoon

Luultavasti melkein kaikki tajuavat, että Suomessa kyllä profetoidaan Jeesuksen nimissä mutta pääasiallisesti nämä Profeetat ovat vääriä. Samoin ns. Tukholman Profetia on väärä.
http://juffo.blogspot.fi/2012/06/tukholman-profetia-toteutumassa.html

Elämme nyt väistämättä epookkia, jonka spiritualistiset lainalaisuudet ovat toiset. Kaikki jotka puhuvat Jeesuksen yhteydessä kansan noususta ovat käytännössä vääriä Profeettoja ja heihin tulee suhtautua kuin spitaalisiin. Heidän kanssaan ei kannata olla missään tekemisissä sillä he ylistävät vallan muita Jumalia kuin Jeesusta vaikka käyttävätkin Jeesuksen nimeä. Älä turhaan lausu Herran Sinun Jumalasi Nimeä. Jeesuksen opetuksen ydin oli rakkaus eikä viha.

Timo Soini on myös väärä Profeetta ja pääasiallisesti Timo Soinia ei pidä seurata eikä äänestää.
http://joukopiho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/127281-jatkokertomus-timo-soinin-joulusaunassa-saama-enkeli-ilmestys
Kun kirjoitin avustajan tarpeestani, en muistanut lainkaan, mitä Becky Amendola profetoi minulle 10.4.1982 USAn Dallasissa: ”Olet kuin Mooses erämaassa. Kun palaat Egyptiin (Suomeen), Herra on antava sinulle Aaronin, apulaisen, joka tukee sinua voimallisesti. Herra tulee käyttämään sinua kuten Moosesta Israelin vapauttamisessa.” Profetia löytyy kirjastani Outo tie s. 171 (Kirjaa voi tilata minulta).
http://joukopiho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/127714-vapauttaja

http://joukopiho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/126631-rosvojen-valtio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti