maanantai 22. helmikuuta 2021

Jouko Piho

 Uskonnot ja uskonnolliset filosofiat ovat lähellä UFO juttuja. Suomessakin vaikuttaa monia Profeettoja, jotka yhdistävät uskonnolliset teemat ja mm. salaliittoteoriat. 

Olen ollut opettajana Sumiaisissa, Boråsissa, Österbybrukissa, Södertäljessä sekä Helsingissä Mellunmäessä yhden vuoden ja Munkkiniemen ala-asteella 22 vuotta.

Opettajatutkinnon lisäksi olen opiskellut teologiaa 1½ vuotta Uppsalan Yliopiston alaisessa Tukholman Teologisessa Instituutissa sekä harjoittanut jatko-opintoja 15 kuukauden ajan Christ for the Nations Institute –raamattukoulussa Dallasissa USAssa.

http://www.jouko-piho.fi/211357861 

https://hikipedia.org/wiki/Jouko_Piho

https://vaali.fandom.com/wiki/Jouko_Piho

Piho puhuu paljon uudesta maailmanjärjestyksestä (NWO, New World Order).

http://nwohavaintoja.blogspot.com/

Piho on aktiivinen nettiaktivisti ja hyvä Slim Millin kaveri. Erityisesti Piho puhuu mielellään Luciferin nimissä tehyistä lapsiuhreista. Piho on myös varsin tuottelias kirjailija; Piholta syntyy useampi kirja vuodessa. Piho liittyy siihen diskurssiin UFO:ista ja muista ekstrabiologisista olennoista (avaruusolennot, enkelit jne).






Jouko Piho luultavasti uskoo itse kaikkeen mitä kertoo eli lienee rehellinen mies. 



Jouko Piho sekoittaa puheessaan kristillistä teologiaa New Ageen ja muuhun trendikääseen teoretisointiin. Piho selvästi seuraa kansainvälistä salaliittoteorisointia.

Piho näkee EU:n ja globalisaation antikristillisinä hankkeina. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti