perjantai 12. helmikuuta 2021

Uudelleen syntyminen eli reinkarnaatio

Nykykristinuskossa ei hirveästi puhuta reinkarnaatiosta vaikka se alunperin oli osa sitä. Idän uskonnoissa reinkarnaatio on osa uskoa. 

http://timoharakka.blogspot.com/2012/01/haavisto-paasikiven-reinkarnaatio.html

Idän uskonnoissa maailman kuva on pitkälti syklinen, länsimainen ajattelu on enemmän lineaarinen. Luonto itsessään syklinen, maa kiertää aurinkoa ja talvi seuraa kesää. 

Juhan af Grann esimerkiksi pitää reinkarnaatiota totena. Suomessakin uudelleensyntymiseen (eli reinkarnaatioon) uskoo moni vaikka se ei ole kristinuskossa keskeistä. 

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000380523.html

https://www.ksml.fi/paikalliset/3129591

Aikaan Grann teki hienoja dokumenttejä televisioon UFO:sta muusta paranormaalista. 

http://www.ultra-lehti.com/hakemistot/hak-ufot-98.html

Jotkut uskovat, että sama sielu voi asua useammassa ihmisessä yhtäaikaa. Monessa uskonnossa myös ajatellaan, että enkelit (erityisesti) korkeammat voivat olla useammassa paikassa yhtäaikaa. 

https://ylilauta.org/paranormaali/

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2009/05/

Monilla on muistoja aikaisemmista elämistä ja jotkut ovat osanneet kertoa niistä sellaisia yksityiskohtia mitä ei muuten voisi tietää. 

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2016/12/neuvostoliiton-reinkarnaatioita.htmlhttp://professorinajatuksia.blogspot.com/2016/12/neuvostoliiton-reinkarnaatioita.html

Itsekin olen tavannut unessa (eli astraalitasolla omia sukulaisia aikaisemmista elämistä. Samanlaisia kokemuksia lienee monella. Mitään kovin kummoista en niistä kuitenkaan muista. 


Internet on tehnyt UFO ilmiön seuraamisesta helppoa. Ilman Internettiä emme juurikaan tietäisi mustään mitään. Olisimme täydellisen tietämättömiä kaikesta. Valtavirran tv, radio ja lehdistä ei juurikaan saa mitään kuvaa ufoista.  

Valtavirran tiedotusvälineet vaikenevat kaikesta mikä on tärkeää ja mielenkiintoista. YLE:llä on kyllä ohjelmia homoista ja lesboista muttei esim. UFO:ista tai Superälystä. Virallinen media vaikenee kaikesta tärkeästä ja höslöttää vähämerkityksellisistä asioista. Ilmastonmuutoksesta jaksetaan kyllä jankuttaa loputtomasti mutta Superälystä tai UFO:sta ei sanota mitään.

Universumi voi olla täynnä erilaisia post-biologisia sivilisaatioita. Biologinen sivilisaatio saattaa olla vain lyhyt välivaihe kehityksessä (evoluutio). Voi olla, että evoluutio ohittaa biologisen vaiheen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti