sunnuntai 28. helmikuuta 2021

Pentagon on vihdoin myöntänyt ufopiireissä jo kauan tiedetyn totuuden, eli sen, että heillä on hallussaan Maan ulkopuolisia aluksia, joita he kutsuvat termillä UAP (Tuntemattomat ilmailmiöt).

Aluksia on kerätty USA:n salaisissa operaatioissa ainakin Roswellin maahansyöksystä, vuodesta 1947 asti, mahdollisesti kauemminkin. Roswellin aluksien pohjalta kehitettiin myöhemmin mm. virtapiiriteknologia, laserit, valokaapelit ja mm. internet. Tietojen mukaan nämä olivat kuitenkin vain ns. varateknologiaa jos edistyneempi teknologia ei aluksessa toimisi.

http://paranormaaliblogi.net/index.php/2021/02/28/asiakirjajulkistus-pentagon-myontaa-pitavansa-hallussaan-maan-ulkopuolisia-aluksia/ 

https://www.ufoexplorations.com/

Papereissa mainittiin ”kehittyneiden teknologioiden raporteista” koskien Nitinolia (nikkelititaani). Nitinoli on muotonsa säilyttävä metallilejeeringi. Bragalia kertookin, että Nitinolilla on samanlaisia ominaisuuksia kuin vuonna 1947 Roswellin maahansyöksypaikalta löytyneellä ”muistimetallilla”, joka silminnäkijöiden raporttien mukaan taivutuksen jälkeen palasi aina alkuperäiseen muotoonsa.

http://paranormaaliblogi.net/index.php/2021/02/28/asiakirjajulkistus-pentagon-myontaa-pitavansa-hallussaan-maan-ulkopuolisia-aluksia/ 

Nitinoli on jonkinlainen muistimetalli, joka muistaa aikaisemman tilansa ja palaa siihen.

Muistimetalli on metalliseos, joka muuttaa hilarakennettaan (kiderakenne) austeniittisen ja martensiittisen välillä lämpötilasta riippuen niin että muutos tapahtuu reversiibelin prosessin kautta. Kun hilarakenne muuttuu, kappaleen muoto palautuu samaksi kuin se oli aiemmin samassa hilarakenteessa. Yksinkertaisesti sanoen muistimetallit ovat ns. älykkäisiin materiaaleihin kuuluvia metalliseoksia joiden muotoa ja liikettä voidaan ohjata. Tällaisesta metallista tehty kappale siis muotoutuu aina saman muotoiseksi samassa lämpötilassa.

Tärkeimpiä muistimetalleja ovat seokset, jotka sisältävät tietyssä suhteessa joko

kuparia, sinkkiä, alumiinia ja nikkeliä,

kuparia, alumiinia ja nikkeliä tai

nikkeliä ja titaania.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Muistimetalli 

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti