keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Valkoinen talo ei usko ufoihin

Entinen valkoinen talo (nykyään mustatalo) ei usko ufoihin.

"Thank you for signing the petition and asking the Obama administration to acknowledge an extraterrestrial presence here on Earth," the White House's Phil Larson cordially replied. "The U.S. government has no evidence that any life exists outside our planet, or that an extraterrestrial presence has contacted or engaged any member of the human race." And, perhaps to the dismay of conspiracy theorists, Larson stated flatly: "In addition, there is no credible information to suggest that any evidence is being hidden from the public's eye."
http://theweek.com/article/index/221203/the-white-house-vs-ufo-believers

http://www.washingtonpost.com/blogs/blogpost/post/white-house-denies-aliens-exist-on-earth/2011/11/07/gIQAv5tcvM_blog.html

http://www.msnbc.msn.com/id/45176460/ns/technology_and_science-space/#.TrqXlkP7j1Q

http://www.openminds.tv/white-house-responds-to-ufoet-petitions-826/

http://hgn53k.blogspot.com/

http://ufojenmaailma.blogspot.com/2011/11/venajan-ufot-28092011.html


UFOja ei ole virallisesti olemassa Yhdysvaltain hallinnon mukaan. UFOjen olevuus tai olemattomuus on pitkälti poliittinen kysymys niin kauan kuin riittävän selvää ja kiistatonta todistusaineistoa ufoista ei ole olemassa.
http://www.allnewsweb.com/page1199999565.php

http://juffo.blogspot.com/2011/11/nato-ja-ufot.html

Todellinen kysymys sitten on, että minkälaista politiikkaa Valkoinen talo pelaa ufoja vastaan eli valmistautuuko Valkoinen talo sotaan vai mitä?`
http://juffo.blogspot.com/2011/11/yllytetaanko-ihmisia-vihaan.html

Onko Irakin ja Afganistanin sotien takana todellisuudessa sota avaruusolentoja vastaan? Viime aikoina on tehty paljon elokuvia, joissa on sodittu avaruusolentoja, esim. Transformers: Revenge of the Fallen. 
http://en.wikipedia.org/wiki/Transformers:_Revenge_of_the_Fallen

http://en.wikipedia.org/wiki/Fallen_(Transformers)

Näitä avaruussota elokuvia on viime aikoina tullut monia muitakin Hollywoodistä eli kyse ei ole yksittäistapauksesta. Sinälläänhän on aina huhuttu, että Hollywoodia on käytetty kansan mielipiteenmuokkaukseen ja elokuvissa on sitten (tarkoituksella) kerrottu asioista ehkä vapaammin. Obama ei voi poliittisten syiden takia myöntää, että ufoja on olemassa mutta Hollywood voi.
http://juffo.blogspot.com/2011/08/galaktiset-superalyt.html

http://www.exopolitik.org/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti