tiistai 3. tammikuuta 2023

Arto Lauri - salaliittoteoreetikko

Arto Lauri on tuottelias ja arvostettu salaliittoteoreetikko. Paha sanoa ovatko hänen salaliittoteoriansa tosia vai ei. Arto Laurilla on pitkä kokemus ydinvoimasta aivan käytännön tasolla, harvalla on hänen kokemustaan ydinvoimasta. 

Ydinvoima on varsin säännelty toimiala ja varmasti viranomaiset tarkasti seuraavat ydinvoiman vastaisia voimia. Ydinvoimalla on suora yhteys sotilasteollisuuteen, koska ydinvoimalasta saadaan raaka-aineita ydinpommeihin. Ydinpommit ovat sitten jo suurvaltapoliittisia asioita. Suurvallat kyllä puolustavat omia ydinaseitaan kaikilta uhilta. Suomi on NATOn kautta liitossa ydinasemaan kanssa.

https://rauhanliitto.fi/teemat/ydinaseet/

https://ylilauta.org/tubetus/3775802

Ainakin jossain vaiheessa Suomi oli sitoutunut lähettämään ydinjätteet Neuvostoliittoon. Täytyy muistaa, että Suomi osti ensimmäiset ydinvoimalat nimenomaan Neuvostoliitosta (NL). Silloin poliittinen tilanne oli erilainen kuin nyt, mutta kyllä Länsimaissakin ydinaseet ovat puolustuksen ydin vaikka niiden merkitystä monet vähättelevät. Johtavat poliitikot eivät ole juurikaan puhuneet siitä, että Natossa Suomi nimenomaan liittoutuu ydinasevaltojen kanssa. Jos kansalaiset tämän todella ymmärtäisivät Naton kannatus ei ehkä oli niin suuri. Ydinaseista tuskin päästään koskaan eroon. 

http://funtsittavaa.blogspot.com/2023/01/kahden-kerroksen-propagandaa.html

Kuva 1. Ydinvoima, https://stablediffusionweb.com/


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti