maanantai 2. tammikuuta 2023

Biden tutkituttaa Roswellin UFOn uudelleen

 Amerikan Presidentti Joe Biden tutkituttaa Roswellin UFOn uudelleen.

https://www.msn.com/en-gb/news/world/joe-biden-signs-off-on-ufo-investigation/ar-AA15T0Zu

Roswellin Ufon pakkolaskusta on puhuttu vuosikymmeniä ja virallisesti asiasta ei ole kerrottu "totuutta". Virallisesti Roswellin Ufo oli meteorologinen ilmapallo, mutta epävirallisesti siellä nähtiin avaruusolentoja. Mikä totuus sitä taida kukaan oikein tietää. Moni silminnäkijä on kertonut mitä on nähnyt. Oliko siellä avaruusolentoja vai ei on vaikeata varmasti tietää. Näitä Ufojahan näkyy ympäri maailmaa jatkuvasti eli tilanne elää koko ajan. Amerikan viranomaiset ovat osittain myöntäneet, että jotain lentää jatkuvasti ilmatilassa ympäri maailmaa. Tilanteesta on kuitenkin vaikeaa saada mitään kunnon käsitystä, koska asioista salataan ja niitä vääristellään tarkoituksella. Mikä on totuus? 

UFOjen salaamisesta on pitkät perinteet, ilmeisesti Ufoja on nähty jo esihistoriallisella ajalla. UFOjen kaltaisia piirroksia on löytynyt ihmisten asuttamista luolista kymmenien tuhansien vuosien takaa. Lisäksi monessa vanhassa taideteoksessa on ollut kuvauksia Ufojen kaltaisista olennoista ja laitteista. Mikä on totuus, sitä moni kysyy. 

http://juffo.blogspot.com/2013/07/vatikaani-ja-ufot.html

https://patch.com/connecticut/across-ct/why-has-there-been-increase-ufo-sightings-ct

Suomen virallisissa medioissa kuten YLE jne ei juurikaan ole UFO juttuja, jonkin verran on mutta vähän. Riippumattomalla medialla kuten Jussi Medialla ei yksinkertaisesti ole voimavaroja tutkia asioita vaan joudutaan luottamaan kolmannen käden tietoihin. Todellinen journalismi olisi mahdollista riippumattomille tiedotusvälineille mutta taloudellinen tilanne estää sen. 

http://paranormaaliblogi.net/

Amerikassa moni kansalaisaktivisti vaatii valtion Ufo tietojen julkistamista. Tätä ei ole kuitenkaan kunnolla tapahtunut vaan asiat pyritään vieläkin salaamaan.

https://kotiliesi.fi/ihmiset-ja-ilmiot/nostalgia/he-ovat-ihmista-kehittyneempia-ja-tulevat-tanne-opastamaan-meita-kun-suomi-hurahti-ufo-muukalaisista-uskottiin-vain-hyvaa/

https://yle.fi/aihe/t/18-215367

http://kevinrandle.blogspot.com/2022/12/disclosure-and-current-sightings.html

Kuva 1. UFO, https://stablediffusionweb.com/

Kuva 2. UFO, https://stablediffusionweb.com/





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti