maanantai 8. lokakuuta 2012

Rauni-Leena Luukanen-Kilde luennoi Porissa

Tässä lyhyt pätkä lääkäri, kirjailija Rauni-Leena Luukanen-Kilden luennolta Porista. Rauni-Leena käsittelee videolla mm. ruumiistairtautumista, automaattikirjoitusta ja avaruusolentoja.
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2012/10/04/rauni-leena-luukanen-kilde-luennoi-alkuvuodesta-porissa/

Rauni-Leena Luukanen-Kilde luennoi ainakin näyte videon perusteella sinällään kiinnostavista asioista. Itsekin olen kirjoittanut avaruusolentojen muodoista ja siitä, että avaruusolennot eivät ole samanlaisia kuin ihmiset ulkomuodoltaan. Avaruusolennot eivät jo pelkästään todennäköisyysargumenttien perusteella ole ihmisen kaltaisia. Ihmisenkaltaisuus on luultavasti universumissa harvinaista. Oma käsitys on että avaruusolennot tekevät ihmisille "teatteria" näyttäytymisulkomuodollaan rauhoittaakseen ihmisen pelkoja ja siten stereotyyppiset avaruusolennot ovat yleensä yllättävänkin ihmisenkaltaisia.
http://paranormaaliblogi.net/paranormaali-tv/

Rauni-Leena Luukanen-Kilde liioittelee kuitenkin omien kirjoitustensa tieteellistä arvovaltaa esim. Luukasen-Kilden Duodecim kirjoitus ei ole vertaisarvioituna julkaistu vaan mielipidekirjoitus.
http://www.duodecimlehti.fi/web/guest/etusivu

Tieteyhteisön käsitys on pitkälti se, että kuoleman jälkeistä elämää ei ole. Mitään kunnolista tieteellisesti hyväksyttävää todistusaineistoa kuolemanjälkeisestä elämästä ei ole kyetty esittämään.
http://www.terveysportti.fi/d-htm/articles/1983_14_903-904.pdf

Omien tieteellisten ansioiden liioittelu lienee jonkinlainen eettinen rike, tosin tässä tapauksessa pienehkö.
http://anandaseva.fi/artikkelit/kuoleman-l%C3%A4hikokemus-ja-kuolemankokemus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti