maanantai 29. lokakuuta 2012

Auringosta energiaa tankkaava UFO

Solar Dynamics Observatorion teleskooppi havaitsi 11.3.2012 valtavan kohteen Auringon läheisyydessä. NASA:n kuvaamalla videolla näkyy miten Auringon läheisyyteen tulee valtava objekti, joka näyttäisi lataavan energiaa Auringosta, tai mahdollisesti tasapainottavan Auringon aktiviteettia.
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2012/10/25/valtavan-kokoinen-ufo-tankkasi-energiaa-auringosta-katso-video/

Valtava UFO tankkaa energiaa Auringosta. Auringon toiminnasta en itse tiedä tarpeeksi eli en kommentoi onko UFO vai ei.
http://metabunk.org/threads/469-Debunked-Giant-Black-Sphere-Hovering-Near-the-Sun

Tummuus ja näennäinen objektin olemassaolo voi johtua monesta ilmiöstä. Plamafysiikkaa en tunne eli Auringon käyttäytymisestä en osaa sanoa mitään. Auringon käyttäminen latauspisteenä vaikuttaa kuitenkin mahdolliselta Galaktiselle sivilisaatiolle. Auringossa on paljon kaasuja, joita voidaan käyttää energiana.

Sinällään se, että on olemassa erilaisia korona ilmiöitä, jotka ovat samankaltaisia ei automaattisesti tarkoita etteikö myös avaruusalus voi tankata energiaa. Iso avaruusalus tarvitsee valtavasti energiaa ja Auringossa energiaa on tiheästi saatavilla. Aurinko on siis varsin luonteva tankkauspaikka.

Tankkaava UFO voi myös varsin hyvin yrittää naamioitua luonnolliseksi ilmiöksi, jotta sitä ei havaittaisi. Havainto on aina uhka isollekin alukselle, koska joku voi yrittää hyökätä kimppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti