keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Pelolla halliseminen

Jo Raamatussa ja monissa muissakin uskonnoissa kehotetaan pyrkimään eroon pelosta kohti valoa ja rakkautta. Pelko - kuoleman pelko - on varsin haitallista ihmisen henkisen kehittymisen kannalta, koska nimenomaan pelko sitoo ihmisen materiaan ja moniin negatiivisiin tunteisiin. Rakkaus taas vapauttaa ihmisen henkiseen kasvuun.

Eli ilmeisesti ihmiset kohtaavat avaruusolentoja, jotka ovat kiinnostuneita nimenomaan sen kaltaisista olennoista (eli tässä ihmisistä). Materiaalisemmat lajit ovat ns. alhaisemman värähtelytason lajeja, jotka vellovat enemmän negatiivisissa tunteissa ja korkeammat spirituaaliset lajit ovat enemmän kiinnostuneita positiivisemmista tunteista ja käsityksistä. Väkivaltaiset ufo kokemukset ovat pääasiassa materiaalisempien ufojen kohtaamisen johtuneita. UFOt ovat kuitenkin pääasiallisesti varsin herttaisia ja myös materiaaliset ufot ovat pääasiallisesti varsin kilttejä. Ihmisten agressio vain on niin rajaton, että materiaaliset ufot ovat herkemmin taipuvaisia vastaamaan agressioon samalla mitalla.
http://www.agoracosmopolitan.com/news/headline_news/2012/10/10/4570.html

Yleisesti ottaen ei ole mukavaa joutua ohjustuleen ja sotilaallisten toimien kohteeksi jos lentelee katselemassa maisemia ja ihailemassa paikallista luonnon kauneutta.
http://news.gather.com/viewArticle.action?articleId=281474981689142

http://www.examiner.com/article/manipulative-aliens-astronomer-discovers-moon-buildings

Jotkut syyttävät ufoja manipuloinnista, mutta ihmiset ovat pääasiassa sellaisella kehitysasteella ettei heille voi näyttää todellisuutta. Ihmisille on parempi syöttää satuja ja teatteria. UFOt tekevät tätä ainakin pääasiallisesti ihmisten omaksi parhaaksi, koska ihmiset eivät ole henkisesti valmiita kohtaamaan totuutta. UFOilla on luonnollisesti myös omia intressejä ja harva haluaa ihmisten kaltaisen lajin takia kärsiä. Jo pelkästään monet ufo kontaktihenkilöt kohtaavat valtavasti vihaa ja väkivaltaa niin miksi avaruuden muut lajit ottaisivat turhaan riskejä ihmisten takia.
http://ufocon.blogspot.fi/2012/10/three-examples-of-jose-caravacas.html

http://caravaca-files.blogspot.fi/2012/10/ufos-children-and-ray-guns.html

http://jewelspleiadianufoblog.wordpress.com/2012/08/12/august-12-2012-the-stargate-project/

http://ufos-scientificresearch.blogspot.fi/2012/10/the-former-australian-department-of.html

http://anandaseva.fi/artikkelit/aika-avaruus

http://anandaseva.fi/artikkelit/pos-ja-neg-mikrovitat

http://anandaseva.fi/artikkelit/johdatus-mikrovitaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti