tiistai 17. heinäkuuta 2012

UFOt demoneja?

Demons is a reference to disembodied malevolent beings which seek to delude, confuse and control people via disguise as benevolent and/or malevolent extra-terrestrial aliens.
http://www.examiner.com/article/what-are-aliens-and-ufos

http://www.examiner.com/article/what-are-aliens-and-ufos-on-aliens-and-or-demons

Osa kristityistä pitää UFOja demoneina eli Saatanan armeijaan kuuluvina. Demoni käsite on kuitenkin varsin laaja. Islamissakin löytyy vastaava käsite eli Jinn.
Demons are meant to convey the fallen angels referenced in the Bible. Yet, sadly, in our (pseudo) syncretistic world some would say that the terms demons, angels, aliens, higher beings,ascended masters, etc. are interchangeable terms which simply get confused occasionally and yet, these terms are not interchangeable (for example, an disembodied angel who was created by YHVH and rebelled is nothing like a physical being who was born and grew up in another sector of the universe—except, perhaps, in Mormon theology).
http://www.examiner.com/article/what-are-aliens-and-ufos

Kristinusko on kuitenkin vain yksi usko elikkä sen näkemykset voidaan jättää omaan arvoonsa. Mitään rationaalista syytä ei ole pitää kristinuskoa muita lähteitä luotettavampana UFO kysymyksessä.
http://www.skepticsunited.arkku.net/2012/07/17/piispat-vakivallan-puolesta/

UFOilla lienee kuitenkin erilaisia intressejä ja käsityksiä todellisuudesta. UFOt tuskin ovat sen kyvykkäämpiä ymmärtämään monia asioita kuin ihmiset, voivat olla jopa huonompia.

UFOista on vaikea sanoa mitään varmaa kun tietolähteet ovat väistämättä heikot. UFO kulttuurit ovat todennäköisesti hyvin erilaisia ihmisten kehittämiin verrattuna. Toisaalta kulttuureissa voi olla samankaltaisuuksia yleisesti teknologisten kulttuurien kanssa mikäli UFO lajin aistit ja fyysinen rakenne ovat jollain tasolla samankaltaisia. Ihmiskulttuurit pitkälti pyörivät sukupuolidynamiikan ja perheen ympärillä. Erityisesti esim. avioliittotavat ovat ihmiskulttuureille tyypillisiä. Onko UFOilla samaltaisia kulttuurillisia yhdyskuntarakenteita vaikuttanee pitkälti siihen miten kommunikointi voi onnistua.

Esim. jos UFO laji on hämäkin kaltainen niin sen perherakenne on väistämättä hyvin erilainen ihmisiin verrattuna eli kulttuurillinen yhteys on hyvin vaikeasti toteutettavissa. Väistämättä tähtimatkustukseen kykenevä laji on hyvin älykäs, koska avaruusmatkustusvälineen suunnittelu on hyvin vaativaa. Toisaalta lajin ei tarvitse olla nyt enää niin älykäs, koska se on voinut taantua. Sen on kuitenkin pitänyt joskus olla riittävän älykäs. Lajin on pitänyt olla joskus vähintään niin älykäs että se on kyennyt joko tekemään jonkun riittävän älykkään lajin kanssa yhteistyötä tai sitten vähintään niin älykäs että se on kyennyt rakentamaan tietokoneen joka kykenee rakentamaan avaruusaluksia. Lajin älykkyyden jakaumasta on paha sanoa mitään. Maapallolle lähetetyt matkustajat voivat olla lajinsa hölmöimpiä, jos matkustelu galaksissa ei ole suosittua. Maapallolle ehkä lähetetään kaikki rikolliset kuten englantilaiset aikanaan lähettivät rikolliset Australiaan.
http://www.conspiracyarchive.com/UFOs/demons_aliens_clothes.htm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti