maanantai 30. heinäkuuta 2012

UFO Olympialaisissa?

As fireworks lit up the nighttime, London sky Friday during the Opening Ceremonies of the Olympic Games, perhaps only a handful of the millions watching around the globe managed to catch a glimpse of a very odd object hovering over the stadium.
http://www.boston.com/travel/blog/2012/07/ufo_spotted_at.html

Olympialaisissa (Lontoo) on nähty avajaisissa UFO liihottelemassa keskellä ilotulitusta. UFO näkyy ensimmäisessä otoksessa vasemmalla ylhäällä. Myös toisessa otoksessa on UFO keskilinjan yläpuolella keskellä ja UFOn meno jatkuu myös kolmannessa kuvassa. UFO siis näkyy ainakin kahdessa eri kamerassa otetussa kuvassa eli se ei ole ainakaan mikään kameran pinnassa oleva roska tai kompressioartefakti. UFO on kuvassa muodoltaan traditionaalinen lentävälautastyyppinen. Tai jonkinlainen metallin hohtoinen kehä. Kuva on tosin otettu yöllä ja valaistusheikko eli se vääristää ja lisäksi vielä videokuvankompressointi vaikuttaa.
http://www.examiner.com/article/olympics-ufo-aliens-or-goodyear-blimp

Ainakin kaikki rationaaliset seikat puoltaisivat, että kyseessä on UFO, koska se ei näytä Goodyearin mainospalloltakaan ja luultavasti Olympiastadionin yläpuolella on lentokielto terrorismivaaran takia. UFOille ihmisten massatapahtuma on varmasti tieteellisesti kiinnostava ja kyseessä voi olla vaikka UFO televisiokanavan lähetys toiselle puolelle maailmankaikkeutta. Lisäksi ilmaantumisella Olympiakisojen avajaisten aikaan voisivat hyvin UFOt viestittää olemassaoloaan maapallon asukkaille.
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2012/07/27/onko-2012-avaruusolentojen-todellisuuden-julkistamisen-vuosi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti