tiistai 10. heinäkuuta 2012

Suomalaisia ufotarinoita

Nimimerkki Krisander kertoo tavanneensa lapsena sairaana parantaja ufon.
Heräsin keskellä yötä siihen tunteeseen, että minun pitää mennä alakertaan (asuimme kaksikerroksisessa talossa). Menin alakerran vessaan ja huomasin jo ennenkuin aukaisin vessan oven, että sieltä oven alhaalta loistaa kirkas valo. Aukaisin oven ja näin pienen, n 120-130cm pitkän laihan olennon. Harmaa kylmä iho, ja todella isot kissamaiset mustat silmät. Olento sanoi telepaattisesti minulle, ettei minun tarvitse pelätä. Olento laittoi pitkät kätensä minun kipeille kohdille, joissa sylkirauhaset sijaitsevat ja alkoi henkiparantamaan minua. Jännää oli se, etten pelannyt ollenkaan kyseistä tilannetta, vaan olin todella rauhallinen kokoajan. Seuraava muistikuva onkin sitten se, että heräsin aamulla, ja kipu oli täysin kadonnut.
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2012/07/10/suomalailla-kontaktikokemuksia-avaruusolentoihin/

Parantaja ufojen tapauksia on paljon maailmalla.
http://etmedical.com/

Raamatussakin kerrotaan samankaltaisista ihmeparantumisista.
http://etmedical.com/or_hesed_story.htm

Myös rukouksella parantamistarinoita on paljon ja tarinoita, että enkelit ovat parantaneet.
http://etcontact-healing.blogspot.fi/2011/06/past-life-regression-or-here-we-go.html

Rukouksella parantamista on tutkittu myös tieteellisesti.
The research results showed that the subjects who were not prayed for spent 600 percent more days in the hospital. They contracted 300 percent as many AIDS-related illnesses. That's a pretty sensationalistic way of saying those who were prayed for were a lot less sick. Here's the somewhat less-sensational way of framing the results: The control group spent a total of 68 days in the hospital receiving treatment for 35 AIDS-related illnesses. The treatment group spent only 10 days in the hospital for a mere 13 illnesses.
http://www.wired.com/wired/archive/10.12/prayer.html

Aikanaan mm. kristityt vainosivat parantajia ja syyttivät heitä yhteistyöstä Saatanan kanssa.

Tyypillinen parannustekniikka toimii siten, että joko parantaja projisoi rakkaudellisia ja lämpöisiä ajatuksia parannettavaan tai sitten jotenkin pyytää henkivaltoja auttamaan parannettavaa. Ilmeisesti tässä on tärkeää syvä keskittyminen ja tunneside parannettavaan. Parantaminen on partikulaarinen ilmiö eli sen toistettavuus on huono. Ilmeisesti myös visualisointi (eli näkee sielunsa silmin paranemisen, kuuluu usein parantamiseen). Parannettava voi olla myös itse parantaja eli itseensä kohdistettu visualisointi/parantaminen pitäisi toimia yhtä hyvin. Tärkeää on siis rakkaus ja lämpö. Muuten ei onnistu, koska koko parantaminen toimii jotenkin tunteiden kautta.

1 kommentti:

  1. Teuvon Kuvat Noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää kesänjatkkoa.
    www.ttvehkalahti.blogspot.com

    VastaaPoista