maanantai 9. heinäkuuta 2012

Jeesus ja Rooman Imperiumi

Teoria historiallisesta Jeesuksesta. Pertti Perusjätkä kirjoittaa Verkkomedian kommenttipalstalla.
Ei taida rukoilu jelpata. Jeesustarina luotiin pitämään ihmiset aisoissa ja rauhallisina, jotta niitä olisi helpompi hallita. Jeesus oli roomalaisen Juudean sotien päällikön keksintö tarjota juutalaisille pasifistinen messias.
Roomalais-juutalainen historitsija Josephus joka kulki armeijan mukana, kirjoitti historiaansa tarinan ristiinnaulitsemisesta, joka hieman muunneltuna on nyt Raamatussa. Ja Josephus esitetään Raamatussa Jeesukselle hautapaikkansa luovuttamana miehenä.
Juudea oli tuohon aikaan hyvin levoton, ja siellä käytiin suuri sorta kapinan lopettamiseksi. Sotapäällikköähän ne juutalaiset tuolloin kaipasi.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=4271#kommentit

https://en.wikipedia.org/wiki/Josephus

Jeesuksestahan on esitetty vaikka minkälaisia näkemyksiä aina, että Jeesus oli avaruusolento tai sitten ettei edes ollut historiallisessa mielessä olemassa vaan kokonaan sepitettä. Joseph Atwill näkemys on ainakin järkevän oloinen ja sinällään mahdollinen. "Objektiivinen" totuus jäänee ikuiseksi mysteeriksi.
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2012/07/10/cian-entinen-agentti-kertoo-etta-roswelliin-laskeutui-todellakin-avaruusalus/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti