sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Taivaan vallat

Korkeammat avaruusolennot vaikuttavan ihmiskuntaan jatkuvasti. Olemme heidän hellässä suojeluksessaan.

Itsekin olen tavannut joitain avaruuden lajeja ja muita spirituaalisia olentoja. Pääasiallisesti tapaamiset ja niissä vaihdettu tieto ovat kuitenkin luottamuksellisia ja niistä ei voi kertoa alemmille lajeille. Nyt puhutaan siis tapaamisista eikä kaappauksista. Kaikki tapaamiset ja muut ovat olleet täysin vapaaehtoisia kaikille niihin osallistuneille. Pääasiallisesti olennot kommukoivat, että ihmiskunta on suuressa muutoksessa ja he ovat täällä auttaakseen tässä isossa siirtymässä. Jotkut väittävät avaruusolentojen olevan huolissaan ilmastonmuutoksesta. Ainakin omat kokemukset eivät tue avaruusolentojen huolta ilmastonmuutoksesta. Muutenkin ilmeisesti mitään suurta ongelmaa ei ole vaan kaikki menee suhteellisen hyvin ja tilanne on hallinnassa vaikkakin joltain osin ongelmallinen.

Monet avaruuden olennot tykkäävät lämpimästä eli heille lämpötilan nousu ei ole ongelma. Osa tykkää uiskennella meressä eli merenpinnan nousukaan ei ole ongelma.
http://blogit.iltalehti.fi/eija-riitta-korhola/2013/01/17/ilmastoagnostikon-tunnustus/

Voi olla että jotkut lajit eivät tykkää lämpimästä ja heille lämpö on ongelma. Pääasiallisesti kuitenkin lämpö on mukavaa ja siitä tykkäävät monet lajit. Jääkarhuja avaruuslajeissa on vähän ja pääasiallisesti ilmeisesti lajit ovat maapalloa lämpöisemmistä oloista kotoisin eli lämmön nousuun suhtaudutaan varsin myönteisesti.

Nyt termostaatit maximille että kavereillakin on kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti