maanantai 14. tammikuuta 2013

Enkelit

Länsimaista maailmankuvaa värittää usein tieteellinen toteentodistamisen tarve. Boscon mukaan ihmisillä on turhaan ennakkoluuloja enkeleistä.
http://yle.fi/uutiset/manuela_bosco_naki_enkeleita_aamu-tvn_studiossa/6449633

Monet näkevät ufot osittain spirituaalisina olentoina eli sitä kautta niillä jotkut ajattelevat olevan yhteyden myös enkeleihin ja demoneihin.
http://enkeltenvaltakunta.blogspot.fi/

Enkelit ajatellaan yleisesti olevan korkeampien värähtelytaajuusten olentoja. Demonit sitten taas ovat alempien värähtelytaajuusten olentoja.
http://ruusukristalli.blogspot.fi/2012/09/enkeli-aiheisille-koruille-oma-sivu.html

http://tahtisilma.blogspot.fi/2012/05/inkarnoituneet-enkelit-ja-tahti-ihmiset.html

Enkelit eivät ole mitenkään rajoittuneita kristinuskoon vaan yleisesti kaikilla uskonnoilla on vastaavat. Ufojen yhteydessä enkelit nähdään ufo olentoina eikä suoranaisesti enkeleinä. Ero ufon ja enkelin välillä tosin lienee teoreettinen. Tosin jotkut haluavat nähdä UFOt pelkästään klassisen fysikaalisen maailmankuvan ilmiöinä, jolloin spirituaaliset ylidimensionaaliset ufot eivät ole enää ufoja. Itse pidän kyllä ufo käsitettä ja enkeliä suurin piirtein samana. Tosin ufo käsite monesti viittaa kuitenkin olentoihin, jotka ovat olemassa myös alemmissa dimensioissa (eli tässä fyysisessä todellisuudessa). Korkeampi dimensioisia olentoja ei nykytiede ilmeisesti kykene havaitsemaan, koska ei ole olemassa havaintolaitteita, joilla kyettäisiin mittaamaan ylidimensioista fysiikkaa.

Luultavasti jos ylidimensioisia olentoja todella on olemassa, ihmisen pitäisi kyetä rakentamaan teknologiaa, joka kykenee toimimaan ylidimensiollisessa avaruudessa vaikka ihminen itse ei siellä kykene juurikaan toimimaan. Väistämättä täytyy olla tie, joka mahdollistaa alemman dimension toimimisen ylemmässä todellisuudessa. Traditionaalisesti on ajateltu, että ylemmistä dimensioista on helpompi vaikuttaa alempiin dimensioihin mutta itse näen, että todennäköisesti on mahdollista rakentaa teknologiaa joka pystyy toimimaan ylemmässä todellisuudessa saaden kuitenkin energiansa alemmasta todellisuudesta.
http://www.elamankeha.com/

Superdimensionaalinen teknologia

Nykytiede tutkii asioita, jotka liittyvät näihin maailmankaikkeuden rakenneasioihin eli ylidimensionaalisiin todellisuuksiin. Käsitteitä on esim. pimeä aine ja aineen nanorakenne. Joissain fysiikan teorioissa aine koostuu säikeistä, joilla on värähtelytaajuus. Tässä on samankaltaisuutta korkeamman värähtelytason olentoihin. Joissain fysiikan teorioissa nähdään myös, että universumi muodostuu useammista ulottuvuuksista joista osa on käpertynyt pieneksi meidän kannaltamme.

Klassisen fysiikan maailmaan (Newtonilainen fysiikka) enkeleitä olisi vaikea sovittaa mutta nykytiede on kyennyt ylittämään klassisen fysiikan rajat jo 100 vuotta sitten. Enkelit sopivat paremmin nykytieteen maailmankuvaan kuin koskaan aikaisemmin. Enkeleiden olemassaolosta ei kuitenkaan käsittääkseni ole mitään luonnontieteellistä näyttöä.
http://tahtisilma.blogspot.fi/2012/05/kristus-tietoisuudesta.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti