maanantai 4. helmikuuta 2013

Mikrosirut ja pedonmerkki

Kristillisissä piireissä on jo kauan pelätty pedon merkkiä.
http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/131859-mikrosirut-ovat-huijausta

Teknologisesti ei kuitenkaan tarvita mitään mikropiiriä, koska jo pelkästään ihminen itse voi toimia kyseisenä merkkinä. Tunnistusjärjestelmä voisi pohjautua esim. suoraan geenien tunnistamiseen. Erillistä piiriä ei tarvittaisi vaan esim. kämmenen geometria, sormenjäljet ja muut biometriset datat aina geeneihin asti voisivat toimia tunnistusjärjestelmän identifikaatiotunnuksina. Pedon merkin ei siis tarvitse nykyteknologian valossa olla mikään erillinen ihmiseen asetettava laite (tai piiri) vaan ihmisen data eli ihmisen numero (sarja) vain tallennetaan tietokantaan. Tälläistä tunnistetta ei voisi poistaa, koska sitä ei edes ole vaan ihminen itse (eli ihmisen numero) toimii itsessäään tunnisteena. Tunnistukseen sopivia osia on paljon ja niiden yhdistäminen takaa nopean ja varman tunnistuksen. En tiedä kuinka hyvin esim. otsan iho toimii tunnistuksessa mutta ainakin silmän verkkokalvoa voidaan käyttää tunnistuksessa, sormenjälkiä jne. Otsasta voidaan esim. ottaa geeninäyte ja sitä voi käyttää tunnistuksessa.

Suoraan ihmisen ominaisuuksiin pohjautuva tunnistus olisi hyvin luotettava ja vaikea väärentää. Tälläistä pedon merkkiä ei saisi millään pois, koska mitään irtiotettavaa ei ole.
http://en.wikipedia.org/wiki/Biometrics

Piiriin perustuva identifikaatio ei kuulosta kovinkaan Raamatulliselta mutta ihmisen numeroon perustuva on jo paljon Raamatullisempaa.
http://www.technovelgy.com/ct/Technology-Article.asp?ArtNum=12

Piiriin perustuva implanttiteknologia on väärennettävissä ja sen saa tehtyä toimintakyvyttömäksi. Ainut etu olisi ehkä nopeampi identifikaatio eli se voisi olla tunnistusjärjestelmän osa. 
http://www.aip.org/tip/INPHFA/vol-6/iss-1/p20.pdf

Saatana tuskin käyttäisi piiriä, jos se haluaisi toteuttaa luotettavan ja tehokkaan tavan tunnistaa ihminen. Kaikista järkevintä on käyttää biometristä identifikaatiota, koska sitä ei voi väärentää. Piiripohjainen tunnistus on kovin primitiivistä ja alkeellista eikä sopine itse Perkeleen arvovallalle tai imagoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti