sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Oliko 9/11 salaliitto?

Petteri Järvinen pohtii WTC iskua (9/11) ja miettii oliko isku salaliitto?
http://pjarvinen.blogspot.com/2011/09/911-kysymyksia-ja-vastauksia.html

Salaliiton olemassaolo on vaikea näyttää toteen. Suurin hyöty iskusta on koitunut niiden piirien hyväksi, jotka ovat halunneet Yhdysvaltojen ottavan kovemman otteen öljystä. Yhdysvalloissa on ollut vaikutusvaltaisia voimia, jotka ovat puhuneet jo kauan Irakin ja Iranin miehittämisestä. Molemmilla maillaan on hallussaan maailman suurimmat öljyvarat. Jos Yhdysvallat kykenee kontrolloimaan öljyä sen pitkäaikainen taloudellinen ja sotilaallinen turvallisuus on taattu. Afganistanilla on hallussaan valtavat määrät maametalleja ja strateginen sijainti Kiinan lähellä.

Hyötyminen ei tietysti tarkoita, että salaliitto olisi olemassa mutta se antaa sille tukea. Toinen mahdollinen ryhmä ovat ne, jotka ovat halunneet stimuloida maailmanvallankumousta. Tämäkin suuntaus on hyötynyt iskusta ja siitä seuranneesta terrorismin vastaisesta sodasta.
http://nwohavaintoja.blogspot.com/2011/09/yhdysvalloissa-kaynnissa-lavastettu.html

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2011/09/911-sankarit-eivat-ole-tervetulleita.html

Olemassaolevan tiedon perusteella ei pysty arvioimaan oliko salaliittoa olemassa ja minkälaatuinen se oli. Selviä perusteita on kuitenkin olemassa, että salaliitto oli mahdollinen vaikkakaan todistusaineiston perusteella asiat jäävät epävarmuuden valtaan. 9/11 jäänee ikuiseksi mysteeriksi ja tarujen lähteeksi.
http://www.skepticsunited.arkku.net/tag/nwohavaintoja/

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2009/11/skeptikkosivusto-mustamaalaa.html

http://piho.ajatukseni.net/2011/05/24/mista-on-kysymys-nwon-teemu-vehkalan-tapauksessa/

Suomessakin kansalaisaktivisteja vainotaan väärinkäytösten esiintuomisesta ja totuuden julkilausumisesta.
http://jpoli.blogspot.com/2011/09/paalijarvi-loukkasi-rastimon-kunniaa.html

Tietyt piirit ovat valmiita keksimään uskomattomia tarinoita kansalaisaktivistien hiljentämiseksi. Suurin uhka ei Suomessa tule juurikaan valtion taholta vaan toisten kansalaisaktivistien joille totuus on liikaa. Yhdysvaltojen valtio tuskin on salaliittojen takana vaan kyseessä on pienempi ryhmittymä jos joku salaliitto on olemassa.
http://paholaisen-asianajaja.blogspot.com/2011/09/wtc-tornit-ja-nanotermiitti.html

http://911vastauksia.blogspot.com/

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=1129

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti