lauantai 3. syyskuuta 2011

Elenin viesti jatkuu

Comet Elenin Being Controlled By Intelligence: Richard C. Hoagland
Because of various "hyperdimensional" measurements and parameters, Hoagland has concluded that it has a specifically designed trajectory. It's an artificial object sent by an intelligence, possibly as a kind of time capsule by our ancestors, he argued. It also appears to have a tetrahedral shape, which suggests it's an actual ship with generators, computers, and controls, he continued.
http://www.ufo-blogger.com/2011/09/comet-elenin-being-controlled-by.html

Komeetta Elenistä väitetään, että se olisi keinotekoinen.

Mika kysyy seuraavaa:
Terve Jussi! Otin äsken Wavepad Sound Editoriin (ilmainen softa) tämän RF signaalin editoitavaksi ja sain mielenkiintoisia tuloksia. Suosittelen sinunkin kokeilevan seuraavaa: Nauhota alkuperäinen signaali kokonaisuudessaan. Vie se äänenkäsittelyohjelmaan. Nosta äänen sävelkorkeutta 400% JA nopeutta 400% (softassa Effects valikko ja sieltä Pitch and speed change -kohta). Tässä pätkässä nostettiin vain pelkästään nopeutta. On muuten mieletöntä mongerrusta. Humalaista jopa. :D Mutta silti mielenkiintoista... Onko tämä ihan virallisesti aito juttu?
http://juffo.blogspot.com/2011/08/elenin-viesti.html

Nämä kirjoitukset perustuvat pitkälle spekulaatioon. Mitään varmaa tietoa ei ole, että Elen olisi keinotekoinen tai jonkun älyn ohjaama. RF "viestistä" ei pysty varmasti sanomaan onko se keinotekoinen vai ei ja onko siinä viestiä vai ei. Lisäksi se voi olla jonkinlainen heijastuma vaikka maapallolta lähteneestä radioaallosta.

Komeetta Elen on olemassa mutta onko se keinotekoinen niin ei nykytiedon valossa pysty sanomaan mitään varmaa. Ufopiireissä esiintyy paljon toiveajattelua, että nähdään asiat mielellään siten, että kyseessä olisi oikeasti ufo vaikka kyseessä onkin luonnonilmiö.

http://ufotodayat.blogspot.com/2011/09/comet-elenin-disintegrates-but-iss.html

http://yhdenlaki.wordpress.com/2009/09/20/ufosalailun-loppu-haamottaa-paivitys/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti