sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

UFO ja ESP

UFO ilmiöihin näyttää perustellusti liittyvän vahvasti ESP.
http://www.presidentialufo.com/articles-a-papers/511-telepathy-and-ufo-propulsion

http://www.skeptiko.com/grant-cameron-ufo-sightings-and-extended-consciousness/

Itse olen tainnut tästä kirjoittaa jo useastikin. Ilmeisesti on hyvin hyvät syyt olettaa, että UFOt käyttävät jonkinlaista ESP teknologiaa sekä liikkuessaan että muutoinkin. Hyvä kysymys on sitten, että mitä ESP on? Ilmeisesti ESP ilmiö on luonteeltaan jonkinlainen kenttä ja se liittyy jollain lailla maailmankaikkeuden syvärakenteeseen. QED:ssä todellisuus ja materi/energia itsessään ovat kenttäilmiöitä eli ESP lienee niinden ekstensio. Luultavasti ilmiö liittyy pitkälti universumimme monidimensionaalisuuteen ja siihen miten dimensiot ovat kiertyneet toisiinsa.

ESP ilmiö ilmeisesti voisi myös syntyä niissä tulkinnoissa missä oletetaan, että elämme simuloidussa maailmankaikkeudessa, koska silloin ilmiöt kuten taikuus jne olisivat mahdollisia.
http://www.dailygalaxy.com/my_weblog/2013/06/new-theories-of-space-time-laws-of-physics-for-a-holographic-universe.html

Voi olla että UFO ilmiö liittyy vahvasti myös multiversumiin ja osa ufoista voi tulla muista maailmankaikkeuksista (jotka "kelluvat" sellaisessa ei-tilassa jossa on paljon potentiaalisia maailmankaikkeuksia). Ihmistiede ei tunne menetelmää millä voisi näiden oletettujen kuplien välillä liikkua.
http://io9.com/5818008/the-universe-probably-isnt-a-giant-hologram-after-all

Vähän aikaa sitten vielä simuloitua maailmankaikkeutta pidettiin ihan satuna mutta nykyään ainakin jotkut pitävät sitä mahdollisena. Maailmankaikkeus asuu simuloidussa maailmankaikkeudessa sellaisessa paikassa, jossa simulaatio syntyy helposti. Vähän samallalailla kuin tietokoneessa mutta luultavasti maailmankaikkeus ei kuitenkaan pyöri missään varsinaisessa tietokoneessa. Ollaanko tässä jonkinlaisessa virtuaalikoneessa kuten tietokoneissa voi toimia, on mielenkiintoinen mahdollisuus. Käsittääkseni mitään evidenssiä ei ole muuta kuin että mikään ei tee sitä mahdottomaksi filosofisessa mielessä vaikkkakaan suoranaisia todisteita siitä ei ole.
http://www.ashtarcommandcrew.net/forum/topics/how-many-of-these-51-spiritual-awakening-symptoms-do-you-have

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti