sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

UFO ilmiötä ei voi ymmärtää ihmisen teollisen teknologian perspektiivistä

Haastattelussa Dr. Mitchell kertoi, että "vuosia Roswellin jälkeen, useat vanhan kaartin sotilashenkilöt - joista osaa uhkasivat ankarat rangaistukset - avautuivat hänelle noista vuosien takaisista tapahtumista. Mitchell päätteli miesten kertomusten perusteella, että maahansyöksy oli aito, ja että hallitus on peitellyt totuutta jo 61-vuotta." Roswellin tapahtumien silminnäkijät ottivat Mitchelliin yhteyttä tämän kuulennon jälkeen, koska olettivat hänen astronauttina ja entisenä paikallisasukkaana olevan luotettava mies.
http://www.ufofinland.org/index.php?id=2&pid=1253

UFO ilmiötä on aikanaan pohdittu ja yritetty ymmärtää teollisen mekaanisen teknologian näköpiiristä. Tälläisessä maailmankuvassa UFO alus ja kontakti tapahtuvat makroskooppisten esineiden ilmapiirissä ja tapahtumat perustuvat klassiseen fysiikkaan.

Ilmeisesti UFO ilmiö ja UFOt eivät kuitenkaan pääasiallisesti perustu makroskooppisiin klassisen fysiikan kautta ymmärrettäviin kappaleisiin vaan ilmiö tapahtuu pääasiassa muualla.
http://www.ufofinland.org/index.php?id=2&pid=1010

UFOja on siis vaikea ymmärtää perinteisen luonnontieteellisen koulutuksen kautta vaan UFO ilmiö on enemmän kiinni postmodernissa todellisuudessa. Itse olen nykyään enemmän postmodernisti kuin modernisti eli tämä ei sinällään ole ongelma (minulle siis, muillehan se saa olla ongelma mutta en terapoi idiootteja). Missään nimessä UFOt eivät kuitenkaan ole mitenkään yliluonnollisia vaikka eivät mahdukaan perinteiseen maailmankuvaan. Itseasiassa mitään yliluonnollista ei voi olla olemassa, koska kaikki on aina tieteen keinoin saavutettavissa, tosin vaadittava tiede voi olla luonteeltaa huomattavasti nykyistä kehittyneempää.
Kaikki määritelmät ovat vanhoja, eivätkä millään muotoa lopullisia. Ne ovat kuitenkin käyttökelpoisia siksi, että ufokenttä on viidenkymmenen vuoden kuluessa levinnyt laajaksi ja tutkimusmielessä se on jotenkin rajattava. Ufo-käsitteen alle mielletään muuten niin viljapeltoympyrät kuin toisten ulottuvuuksien avaruuslähettiläätkin. Meidän tarkastelumme kohteena on nimenomaan em. määritelmien kaltainen tunnistamaton ilmiö, tai ainakin kertomus siitä. Olemme sulkeneet pois kaiken muun, kuten subjektiiviseen tajuntamaailmaan kuuluvat avaruuskontaktit viesteineen sekä niin sanotut ufosieppaukset.
http://www.ufofinland.org/index.php?id=2&pid=1026

Itse pidän sitä vääränä ratkaisuna, että suljetaan pois subjektiivinen tajuntamaailma, koska oma käsitys on, että UFOt eivät ole pääasiallisesti mitenkään selvästi fyysisiä kohteita vaan pitkälti spirituaalisen tason ilmiöitä eli niistä ei jää kunnolla mitään fyysisiä todisteita, koska ne eivät ole täällä perinteisinä fyysisinä olentoina.
http://tutkielmat.uta.fi/tutkielma.php?id=16159

http://tutkielmat.uta.fi/pdf/gradu01304.pdf

Kehittyneet avaruuslajit kykenevät näyttämään ihmisille itsensä hyvin erilaista kuvastoa käyttäen. Tarina minkä UFOt näyttävät ihmisille on siis tarkoitettu viestinä eivätkä UFO olennot välttämättä ole sellaisia kun kokija ne kokee. Tätä ei pidä kokea valheena eikä sinällään harhautuksena vaan enempi kerronnan muotona tai satuna, joka pyrkii kommunikoimaan ja rakentamaan yhteistä sosiaalisesti jaettua todellisuutta.
http://mysteriousuniverse.org/2010/07/spiritual-vessels-the-spiritual-side-of-ufos/

http://www.bellesprit.com/index.php/our-team/other-contibutors/883-spiritual-ufo#.UdnOTfkwqbo

http://www.viewzone.com/ufo.spirituality.html

http://www.ufodigest.com/article/alien-et-ufo-paranormal-spiritual-change-social-paranormal-network-expands

http://www.delusionresistance.org/ufo/nameofJesus.html

http://www.esolibris.com/articles/ufo/

http://www.esolibris.com/articles/ufo/ufo_physical_subtle_01.php

http://pilgrim777.wordpress.com/table-of-contents/20-et-ufo-aliens-are-fallen-angels/

Historiallisesti UFO ilmiö on ilmeisesti näkynyt pitkälti uskontojen ja niissä koettujen spiritualisten kokemusten kautta. Enkelit jne ovat pitkälti sama ilmiö kuin UFOt. Käytännössä ilmeisesti kristinusko, islam, buddhalaisuus jne käsittelevät pitkälti samaa ufo ilmiötä. Kontekstista ja ajan hengestä riippuen avaruusolentojen ulkomuoto muuttuu siten, että havainnoitsija ja kokija voi kokea sen mielekkäänä.
http://juffo.blogspot.fi/2013/07/ufo-ja-esp.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti