torstai 1. joulukuuta 2011

Helvetti

(Luukas 16:19) Oli rikas mies, joka pukeutui purppuraan ja hienoihin pellavavaatteisiin ja eli joka päivä ilossa loisteliaasti. Mutta eräs köyhä, nimeltä Lasarus, makasi hänen ovensa edessä täynnä paiseita ja halusi ravita itseään niillä muruilla, jotka putosivat rikkaan pöydältä. Ja koiratkin tulivat ja nuolivat hänen paiseitansa. Niin tapahtui, että köyhä kuoli, ja enkelit veivät hänet Aabrahamin helmaan. Ja rikaskin kuoli, ja hänet haudattiin. Ja kun hän nosti silmänsä tuonelassa, vaivoissa ollessaan, näki hän kaukana Aabrahamin ja Lasaruksen hänen helmassaan. Ja hän huusi sanoen: ’Isä Aabraham, armahda minua ja lähetä Lasarus kastamaan sormensa pää veteen ja jäähdyttämään minun kieltäni, sillä minulla on kova tuska tässä liekissä!’ Mutta Aabraham sanoi: ’Poikani, muista, että sinä eläessäsi sait hyväsi, ja Lasarus samoin sai pahaa; mutta nyt hän täällä saa lohdutusta, sinä taas kärsit tuskaa. Ja kaiken tämän lisäksi on meidän välillemme ja teidän vahvistettu suuri juopa, että ne, jotka tahtovat mennä täältä teidän luoksenne, eivät voisi, eivätkä ne, jotka siellä ovat, pääsisi yli meidän luoksemme.
http://www.spiritlessons.com/Documents/7_Jovenes/Finnish_7_Youths_Hell.htm
Raamattu, Jumalan sana, on erittäin selkeä puhuttaessa Taivaasta ja Helvetistä. Osassa, jonka juuri luimme, Herra kertoo meille kahdesta paikasta: Taivaasta ja Helvetistä, tuomiosta tai pelastuksesta. Ei ole mitään paikkaa niiden välillä. Kiirastulta ei ole olemassa. Ei ole olemassa välivaihetta, jossa ihmiset viettäisivät jonkin aikaa jätettyänsä maailman ja siirtyäkseen sieltä Taivaaseen; Raamattu on hyvin selvä tässä asiassa.
http://www.spiritlessons.com/Documents/7_Jovenes/Finnish_7_Youths_Hell.htm

Ovatko Raamatun mainitsema Helvetti ja Taivas todellisia tosiolevan käsitteitä vai ei?Monissa uskonnoissa on vastaavia käsitteitä.
Herra salli meidän katsella miestä, joka oli yhden padan sisällä. Hän oli ylösalaisin ja liha tippui paloina hänen naamastaan. Hän katsoi Herraa läpitunkevasti ja sitten hän alkoi huutaa ja kutsua Jeesuksen nimeä. Hän sanoi: ”Herra armahda! Herra anna minulle mahdollisuus! Herra vie minut pois tästä paikasta!” Mutta Herra Jeesus ei tahtonut katsoa häneen. Jeesus yksinkertaisesti vain käänsi selkänsä hänelle. Kun Jeesus teki näin, alkoi mies kirota ja pilkata Herraa. Tämä mies oli John Lennon, saatanallisen ”The Beatles” bändin jäsen. John Lennon oli mies, joka pilkkasi Herraa elämänsä aikana. Hän väitti että kristinusko oli häviämässä ja että Jeesus Kristus tultaisiin unohtamaan kokonaan. Siitä huolimatta tämä mies on tänä päivänä Helvetissä ja Jeesus Kristus on elossa!! Kristinusko ei ole myöskään hävinnyt.
http://www.spiritlessons.com/Documents/7_Jovenes/Finnish_7_Youths_Hell.htm

http://jpoli.blogspot.com/2011/11/senttihuutokaupat-ja-pikavipit.html

http://tietsikka.blogspot.com/2011/12/poliittinen-viesti-arhinmaelle-nokian.html

Monelle muusikolle voi käydä heikosti sillä helvetissä on varattu erityinen paikka Saatanaa ylistäville muusikoille. Etenkin muusikoille ja heidän ystävilleen, jotka hyökkäävät vapauden ystäviä vastaan on varattu vallan erikoinen paikka aivan Helvetin keskustassa, oikein hyvällä paikalla kaikin "mukavuuksin".

Sitten menimme kauas sieltä ja tulimme paikaan, jossa oli jättimäisen kokoisia ovia. Kun lähestyimme niitä, ne aukenivat meille. Toisella puolella näimme valtavan luolan. Kun katsoin ylöspäin, näin erivärisiä valoja liikkuvan savupilven tavoin. Yhtäkkiä kuulimme musiikkia; salsaa, ballenatoa, rokkia ja muuta populaarimusiikkia, jota ihmiset kuuntelevat radiosta. Herra teki kädellään liikkeen ja sitten näimme miljoonittain ihmisiä roikkumassa kahleilla käsistään. He hyppivät villisti tulen yläpuolella.
 http://www.spiritlessons.com/Documents/7_Jovenes/Finnish_7_Youths_Hell.htm


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti