torstai 25. elokuuta 2022

Amerikka ja UFOt

Yhdysvaltain tiedustelun ufo-tutkimuksille lisätään määrärahoja ensi vuodelle, uutisoi Vice-sivusto. Samalla ufohavaintoja tutkimaan perustetaan uusi puolustusministeriön alainen virasto.

Tämä selviää Yhdysvaltain kongressissa laaditusta budjettiraportista, jonka sivuille on amerikkalaislehden mukaan haudattu myös merkittäviä paljastuksia USA:n päättäjien muuttuneesta suhtautumisesta tunnistamattomiin lentäviin esineisiin.

Ensinnäkin raportissa todetaan, että eri väliaineiden välillä sujuvasti vaihtelevien tunnistamattomien uhkien ”määrä lisääntyy eksponentiaalisesti”. USA:n puolustusministeriössä käytetään tällaisista uhista termiä ”cross-domain transmedium threat”, millä tarkoitetaan kulkuneuvoja, jotka voivat edetä ilmassa, vedessä ja avaruudessa tavoilla, joita emme käsitä.

https://tekniikanmaailma.fi/onko-yhdysvalloilla-todisteita-avaruusolioiden-olemassaolosta-kongressin-tuoreeseen-raporttiin-on-haudattu-kaksi-siihen-viittaavaa-seikkaa/ 

Tekniikan Maailma (TM) kirjoittaa UFOista. Tilanne on vieläkin epäselvä. Virallisesti ilmeisesti UFOja ei ole vieläkään olemassa mutta epävirallisesti niitä on. Toivotaan, että tilanne saadaan selvitetyksi jossain vaiheessa. Tällainen käsitteiden kansa pelaaminen on aika hassua. UFO käsite itsessään aika yksinkertainen ja melkein paras. Aika hassua ruveta viilailemaan eri käsitteillä ja sekoittamaan asioita. Joko UFOja on tai sitten niitä ei ole.

Alun perin olisi pitänyt kertoa totuus UFOista eikä ruveta pelleilemään. Mitä hyötyä siitä on? Ei mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti