keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Onko Korona salaliitto?

Tiedän selvännäkijänä, että jo nyt Suomessakin kirjoitetaan tällaisia överin luokan propaganda teoksia, että "KUINKA ME SELVISIMME KORONASTA" ja näiden kirjojen julkaisuaikataulu on jo nyt päätetty miltei siltä osin, koska nämä ylemmän sarjan elitistit tietävät, että missä vaiheessa tämä yhteiskunta päästään sitten vapauttamaan kohti normaalia.

Nämä koronaviruskässäriään toteuttavat elitistit haluaisivat sinun uskovan tämän kaiken propagandan, että kuinka tässä olisi käynnissä nyt jokin jokaisen kansalaisen henkeä uhkaava virus muunnoksineen. 

Mutta he eivät halua sinun löytävän totuutta siitä, että kyseessä onkin vain maailmanlaajuinen ja kansallinen harhautusoperaatio, jonka tarkoituksena on saattaa Suomen valtio sekä nämä muut EU maat ja maailman muut valtiot kohti tuota lopullista päämäärää, jotta maailmanhallitus ottaisi lopulta ne ohjat.

YK on tämä kansallinen elitistijoukko, joka tämän roolin sitten ottaisi, koska heillä on YK AGENDA 21 ja 2030 parhaillaan käynnissä.

Sen lopullinen tavoite olisi saattaa lopulta maailmaan yksi maailmanuskonto ja yksi maailmanvaluutta, jonka keskukseksi nämä elitistit ovat jo suunnitelleet sitten lopulta Israelin ja sen pääkeskuskaupungiksi Jerusalemin.

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2021/03/hallituksen-oikea-kasi-ei-tieda-mita.html

Onko Covid -19 (Korona) salaliitto? 

https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/qanon-yhdistaa-vanhoja-uskonnollisia-myytteja-politiikkaan-ja-digiaikaan-koronavirus-rajaytti-salaliittoteorioiden-pankin-sanoo-apulaisprofessori-katj#bb854108

Onko Koronan avulla tarkoitus rajusti rajoittaa ihmisten kansalaisoikeuksia ja siten johdattaa maailma jo kristityille tuttuun antikristuksen valtakuntaan?

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16289642/koronavirus-nujertaa-italian-antikristus-nousee


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti