torstai 14. maaliskuuta 2013

Jeesus oli muodonmuuttaja

Koptin kielellä kirjoitettu teksti kertoo, että Juudas petti Jeesuksen suudelmalla, koska Jeesuksella oli kyky muuttaa muotoaan. Lisäksi tekstin mukaan Jeesus pidätettiin jo tiistaina eikä torstai-iltana, kuten kirkon hyväksymässä pääsiäistarinassa tapahtuu.
http://www.verkkouutiset.fi/index.php/ulkomaat/983-ulkomaat/117698-117698

http://yle.fi/uutiset/vanha_koptiteksti_kertoo_jeesuksen_pystyneen_muuttamaan_muotoaan/6537887

http://news.discovery.com/history/religion/shape-shifting-jesus-described-in-ancient-text-130313.htm

UFO olentoihin on liittynyt myös tarinoita muodonmuutoksista (eli shapeshifting). Ainakin reptiliaaneihin (eli draco) on liittynyt näitä tarinoita. Ilmeisesti Jeesus siis oli Draco.
http://www.truthcontrol.com/forum/how-does-reptilian-shapeshifting-really-work

Korkean teknologian UFO laji voi esim. käyttää holografista projektiota ulkomuotonsa muuttamiseen tai sitten vaikuttaa suoraan ihmisten aivoihin niin, että ihmiset kokevat ulkomuodon halutunlaisena. Monimutkaisempi vaihtoehto on sitten suoraan rakentaa esim. nanoteknologialla muuttuva ulkokuori.
http://rationalwiki.org/wiki/David_Icke#Jews_Lizards

http://www.oddnormality.com/2012/06/reptilian-shapeshifters-hssssss/

Monet uskovat, että Jeesus oli reptiliaani (eli draco). Muitakin vaihtoehtoja Jeesuksen alkuperälle on esitetty, vain mielikuvitus asettaa rajat.
http://teknokekko.vuodatus.net/lue/2006/10/20xx-missa-vietit-iaisyytesi

Latinaksi:
Crux sancta sit mihi lux / Non draco sit mihi dux
Vade retro satana / Nunquam suade mihi vana
Sunt mala quae libas / Ipse venena bibas
Vapaamuotoinen käännös:
"Pyhä risti olkoon valoni / Älköön mikään lohikäärme olko oppaani
Väisty tieltäni, saatana / Älä houkuttele minua turhalla
Se mitä tarjoat on pahaa / Juo itse myrkky"
http://fi.wikipedia.org/wiki/Vade_retro,_satana

Käärme=Saatana=Anti-Christ

Dualistisessa ajattelussa vastavoimat luovat toisensa muodostaen kokonaisuuden. Tässä täytyy siis muistaa, että kumpaakaan ei ole ilman toista ja molemmat ovat tavallaan myös toisensa.

Käärme on myös viisauden ja valon symboli. Valkoinen valo ja tieto ovat myös Saatanan symboleja. Jumala loi Saatanan kristinuskon mukaan. Käärmettä on monissa ikiaikaisissa kulttuureissa pidetty myös tiedon tuojana ja viisaana. Mm. Raamatussa käärme (tieto, viisaus) houkuttelee Eevan syömään tiedon puusta. Katsantokannasta riippuen tarinaa voi tulkita, joko siten, että ihmiskunta astui ulos symbolisesta paratiisista todelliseen maailmaan silloin kun se jätti eläimen tavat elää jälkeensä. Käärme voi sitten joko viitata todelliseen UFO Dracoon tai sitten käärme voi tarkoittaa sitä, että tieto on sekä hyvää että pahaa.

Lääketieteen symbolina käärme on tarkoittanut ainakin sitä, että lääketiede voivat sekä tappaa, että parantaa. Toisaalta kärme voi myös suoraan viitata Dracoihin, koska käärme/lohikäärme hahmot löytyvät vanhojen kulttuurien tarinoista (mm. Kiina) ja siellä niillä on viitattu mahdollisesti todellisiin UFO Draco olentoihin. Kiinassa Lohikäärmeet olivat viisaita ja hyviä.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Lohik%C3%A4%C3%A4rme

http://fi.gbtimes.com/kulttuuri/long-wang-lohikaarme

http://hyvanolonsisustus.blogspot.fi/2010/11/lohikaarme-varjelee-tuo-pyhaa.html

Reptiliaanit eli Dracot eivät edusta mitään pahaa vaan ovat viisas ja erittäin vanha laji. Jeesus oli ilmeisesti filosofi Reptiliaani, joka tuli opettamaan ihmisille viisautta. Missään nimessä Jeesuksen reptiliaaninen tausta ei tarkoita, että Jeesus edustaisi pahaa. Reptiliaaneista on ihmisten mielissä tullut negatiivisia asioita, koska Reptiliaanit ovat liskoja ja siten erilaisia kuin nisäkkäät. Jotkut vihaavat reptiliaaneja (liskoja) mutta tämä viha johtuu ihmisten ennakkoluuloista ja psyykkisestä kehittymättömyydestä. Reptiliaanit ovat viisas ja herttainen laji.
http://norssi.oulu.fi/projektit/6awww/susannak/kmyto.htm

http://www.aikakone.org/leena/dragons.htm

http://keskustelu.suomi24.fi/node/5075782

http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=151018

http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=92303

http://fanaticforjesus.blogspot.fi/2010/05/reptilian-agenda.html

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/

http://juffo.blogspot.fi/2013/02/kristinusko-ja-demonit.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti