maanantai 18. kesäkuuta 2012

Itämeren UFO

The team also notes that they found strange circular rock formations on the object that looked “like small fireplaces” and the stones were covered in “something resembling soot.” The team also observed a 300 m long “trail” described as a “runaway or downhill path that is flattened at the seabed with the object at the end of it.” The team says they passed material on to scientists for further investigation. The image you see in the brown murky water are the so-called soot covered rocks. The other image is of the strange formation at the end of its flattened track. My money says this is nothing but a huge chunk of rock left behind by an ancient glacier. I would think that would explain the massive 300 m long track that’s flattened with the giant object at the end.
http://www.slashgear.com/new-photos-surface-from-baltic-ufo-dive-investigation-18234316/

Itämeren UFO on sinällään kiinnostava. Jos se on oikea UFO, niin luultavasti asia peitellään jotenkin.
http://www.rt.com/news/baltic-sea-ufo-object-007/

Jos kyseessä on oikeasti UFO, niin varmaan sen pyrkii moni armeija kaappaamaan.
Right now it’s a military exercise in the area where both Russians and Americans are involved. I can not help but wonder why it is happening right now, said Dennis Åsberg.
http://www.ghosttheory.com/2012/06/01/baltic-sea-ufo-search-military-blocking-site

http://www.openminds.tv/baltic-sea-ufo-divers-discover-something-abnormal-960/

http://juffo.blogspot.fi/2012/06/itameren-ufo.html

Todennäköisesti kyseessä ei ole oikea UFO vaikka mitään syytä ei ole ettei se olisi. Todennäköisesti jos siellä oikeasti on UFO, niin sitten se salataan kuten tapana on ollut. Suurin osa maapallosta on vettä eli todennäköisesti merissä voi olla pakkolaskun tehneitä ufoja paljonkin. UFO liikennettä on voinut maapallolla olla jo satojen miljoonien vuosien ajan (tai jopa miljardien) eli sinä aikana meriin on voinut tippua miljoonia ufoja helposti. Miljardin vuoden aikana yksi pakkolasku per vuosi ei ole paljoa, jos liikennettä on ollut paljon. Avaruudessa (tai ulottuvuuksien välissä) lennellessä huolto on väistämättä heikolla tolalla ja konerikot pitkillä matkoilla väistämättömiä. Pienetkin laitehäiriöt voivat tiputtaa avaruusaluksen eli ufon, eli meret voivat vallan hyvin olla täynnä ufoja. Maanpinnalta ufot on helpompi evakuoida mutta meristä se on vaikeampaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti