lauantai 23. heinäkuuta 2011

Enneuni Norjan verilöylystä

Itse näin tässä jonkilaisen (enne)unen ennen Norjan tapahtumia elikkä olisko ollut tiistaina tai maanantaina (tai keskiviikkona) 18 tai 19 heinäkuuta 2011. Yleensä en näe tämän tyyppisiä unia eli jäi mieleen kun oli niin erikoinen ja vahva.

Unessa oli korkea (hyvin korkea) muinainen rakennus, tehty kivestä ja vaaleahko. Ulkopuolta en muistaakseni nähnyt mutta sisällä oli useita kiviportaita, siis todella korkea rakennus. Itse jouduin menemään portaita ylös ja hyvin vahva tunne oli että oksennusta ja erittäitä oli minussa kiinni (erittäin vahva tunne, meinasin tukehtua, hyvin epämiellyttävää). En ollut yksin vaan menin ylös korkea arvoisten sotilas (natsi) kenraalien (aseistettu pistoolein, harmaa juhlapuku), sellaiset perinteiset koppalakit päässä (harmaat, mustat reunukset) kanssa katsomaan näytöstä, hienot arvomerkit, tosin mitään natsisymboliikkaa ei ollut näkyvissä. Aikansa ylös kavuttuamme ja rakennus oli siis todella korkea. Oli ylhäällä iso avoin tila, johon oli ripustettu kettinkeillä sellainen metallinen kullanhohtoinen soikeahko amme tai tasanne jossa oli koristeena isoja vihreitä kauniita lehtiä (hyvin isoja, tumman vihreitä). Katselimme Kenraalien kanssa (isohko määrä, ehkä 20v) sitä, ja se oli selvästi tehty esitystä varten. Yhtäkkiä nuori kaunis nainen hyppäsi tähän ammeeseen ylhäältä rakennuksen yläosista ja ainakin loukkaantui (jos ei kuollut heti, en tiedä). Häntä seurasi nuori poika (vaalea, ehkä 20v, tyttö oli myös ehkä vähän alle 20, hyvin kaunis ja poika oli komea, vaaleita molemmat, hyvin vaaleat hiukset). Poika yritti pelastaa tytön (tai auttaa) ja kääri hänet näihin vihreisiin isoihin lehtiin. Sitten vahva valonsäde (Auringosta) tuli ylhäältä ja sytytti nämä lehdet ja molemmat palamaan. Ilmeisesti molemmat sitten paloivat ja kuolivat isolla liekillä, lähes räjähdyksenomaisesti. Nuoret eivät valittaneet ja mitään varsinaista surua en aistinut vaan pikemmin asiat olivat selviä ja näin oli. Ilmassa ei ollut myöskään vihaa vaan että tämä oli näytös ja näin oli ja oli oltava. Tosin näytös oli oikea näytös ja kuolema oli tosi, ei siis teatteria vaan todellista mutta silti kuitenkin näytös.

Esitys loppui ja minulle tuli tunne, että tämä oli näytetty minulle tarkoituksella että ymmärtäisin. Sain sitten sellaisen käsityksen, että tämä näytös oli valmisteltu ja tarkoin suunniteltu. Kenraalit olivat vakavina koko ajan ja kävelivät asiallisesti sanaakaan sanomatta ylös. Muutenkaan koko näytöksessä ei lausuttu sanaakaan.

Uni jäi mieleen koska se oli niin poikkeuksellisen dramaattinen ja tälläisiä unia en yleensä näe. Rakennus oli sisältä vaaleista kivistä tehty (jotain ehkä marmorin tapaista missä oli tummempaa, siis arvorakennus, aistin että lähinnä uskonnollinen rakennus).


Unessahan on paljon liittymäkohtia Norjan tapahtumiin eli olisiko enneuni. Onko kukaan nähnyt vastaavaa?Mikään ei viitannut Norjaan (siis maahan) vaan asiat vain tapahtuivat.

Missään ei tullut siis sellaista käsitystä, että nämä Kenraalit olísivat olleet natseja. Heidän univormunsa olivat vähän toisen maailmansodan aikaisen näköisiä, mutta eivät kuitenkaan olleet mitenkään selvästi natsiunivormuja.Päivitys: Katselin justiinsa uutisia elikkä yhtäläisyyksiä Norjan tapahtumiin löytyy.
Ensimmäinen asia, minkä asemies teki, oli se, että hän ampui ensimmäisen näkemänsä kauniin tytön, Marius kuvailee VG-lehden haastattelussa.
 http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011072314103138_ul.shtml

Aikanaan kun näin en kokenut että se olisi varsinaisesti ennakoinut tulevaa siten, että se todellisuudessa tapahtuu.

Päivitys: Vaatteina pojalla ja tytöllä oli vähän. Ilmeisesti molemmilla jotain vähän valkoista. Poika on voinut olla ehkä jopa 30v. Sitä en kunnolla nähnyt, mutta tyttö oli kuiteskin jotain ehkä 16-20v. Molemmat hyppäsivät tarkoituksella, eivät siis vahingossa. Sellaisen kuvan sain, että kyseessä oli jonkinlainen pari.

Päivitys: Salaliittoteoreetikoille mielenkiintoinen yhteys on unessa ilmennyt vahva valonsäde, ei siis räjähde vaan energia-ase. (Directed Free Energy Weapon)
http://kansanedustaja.info/norjan-veriteon-tekija-mies-vailla-menneisyytta

Päivitys: Univormu unessa.
http://www.kouvolansanomat.fi/Online/2011/07/25/Norjan+terrori-iskujen+tekij%C3%A4+haluaa+univormussa+oikeuteen/2011211766033/4

http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/ulkomaat/2601125/breivik-haluaa-pitaa-univormua-vangitsemisistunnossa

Päivitys: (Euroopan) Temppeliritarit, unessa oli tälläinen vanha korkea rakennus joka olisi voinut olla vaikka temppeliritarien kuvastoa.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011072514107368_ul.shtml

Extra Sensory Perception (ESP)
http://mysteriousuniverse.org/2011/07/early-esp-and-the-u-s-government/

http://consciouslifenews.com/norway-attack-false-flag-event/116989/Ei kommentteja:

Lähetä kommentti