keskiviikko 21. syyskuuta 2022

UFO teknologia

Jack Weinstein: I have no expertise in UFOs except for watching Men in Black. I never flew for the Air Force—I was a nuclear and space guy. [Never] did we track something that we thought was a UFO.

My concern with the report is that [it] stated it could be a foreign power’s technology. The UFO sightings dating back into the ’50s and ’60s were never technology that we were able to see later on from a foreign power. That never materialized later into a foreign nation having a capability like that. I can’t comment on whether they’re UFOs or not, because I don’t want to look like a kook, to be blunt. All I’m saying is that if a foreign power developed technology, then later on we’d see technology like that from them, either in operation or testing.

UFOista on vieläkin montaa mielipidettä, itse kallistun sille kannalle, että UFOja on olemassa, mutta ongelmana on vieläkin konkreettisen todistusaineiston puute. Pitäisi jostain toimiva UFO ja sitä tutkimalla sitten ymmärtäisi asioista. Video- tai valokuva on todistusaineistona nykyaikana kun on helppo tuottaa niitä vähän riittämätön. Ja samoin henkilökohtainen kokemuskin on aina vähän kyseenalainen. Ihminen kuvittelee ja näkee sellaista jota ei olemassa. Se on lukuisilla tieteellisille tutkimuksilla saatu selville. Ihminen ei havainnoijana ole kovinkaan luotettava. Pään sisällä tapahtuva telepaattinen viestintää on kanssa varsin vaikea ulkopuolisen todentaa. Iso osa UFO ilmiöstä on juuri näitä telepaattisia ja unessa tapahtuvia kohtaamisia. Niistä ei vain jää mitään konkreettista todistusaineistoa. Toivotaan tiede kehittyy. Itse uskon telepatiaan, että sitä esiintyy. Sitä on tutkittu ja tuloksiakin on saatu.



Internet avannut valtavan aarrearkun niille, jotka haluavat tietää enemmän. Linkkejä on vaikka kuinka paljon, luettavaa löytyy eri näkökulmista. Iso osa sivuista vaan on huonosti ylläpidettyjä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti