torstai 12. syyskuuta 2024

Amerikasta UFO tietoa

For over 16 years, Stratton worked as a senior intelligence official, leading countless U.S. government investigations of UAP and non-human intelligence, including the “Tic Tac” UAP encountered by Navy fighter pilots and the USS Nimitz Carrier Strike Group in 2004. While much of Stratton’s work is classified, the memoir promises to reveal “all that can be lawfully disclosed, providing a first-hand account of the shocking discoveries, challenges and breakthroughs that have marked the U.S. government’s investigation and understanding of UAP and non-human intelligence, as well as the effects on Stratton and his family.”
https://www.hollywoodreporter.com/news/general-news/jay-stratton-ufo-memoir-1235996607/

Rauni Kilde

Tohtori Rauni-Leena Luukanen-Kilde harvinaisessa haastattelussa.

https://jpoli.blogspot.com/2024/09/satanistin-soppatuokio.html 

lauantai 7. syyskuuta 2024

Noidat ja UFOt

Noituus on aika lähellä UFOja. Kyseessä on ainakin osittain sama ilmiö. Itse olen vanhasta noita suvusta kotoisin. Asun vanhan uhri paikan vieressä eli täällä on näitä paranormaaleja ilmiöitä aivan arki ilmiöinä. Pienestä lapsesta astien olen tuntenut olentojen olemassa olon. Noidista ja muista paranormaaleista ilmiöistä ei paljoa puhuta.

https://areena.yle.fi/1-67957671

Aikanaan noitia vainottiin, koska noidat eivät alistuneet kristillisen maailman käsitteisiin, vaan pitivät yllä yhteyttä aikaisempiin käsityksiin. Tällainen yhteys on kirkon toimista huolimatta säilynyt kuin ihmeen kaupalla. Noidat ovat touhunneet piilossa ja epävirallisella tavalla. Taisteluja on käyty henkivaltojen kanssa. Noitia on vainottu ainakin jonkun verran. Yleensä noitia on kuitenkin siedetty kunhan pitävät matalaa profiilia. 

Kristillisissä piireissä noitia on monasti vainottu ja väitetty heidän toimivan Saatanan käsikassaroina. Tällainen vainoaminen on vieläkin yleistä, mutta onneksi se ei enää ole niin yleistä vaan noidat saavat touhuta suhteellisen turvallisessa ympäristössä.

https://areena.yle.fi/1-50738491

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/valpuri-kylvi-kauhua-noituudellaan-suomessa-nain-hysteria-ja-vainot-levisivat/9002502#gs.eu341r 

Rauni-Leena Luukanen-Kilde

Nykyään ei televisioista enää juurikaan tule UFO juttuja. Asioista vaietaan.